Breaking News

ELIF: Επεισόδια 293 - 294, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 14/3/19 - Επεισόδιο 293: Ο Μουχσίν πηγαίνει τυχαία στο εστιατόριο της Μελέκ και κανονίζει με τον Βεϊσέλ να ταϊζει τα άπορα παιδιά και ο Βεϊσέλ δέχεται όταν βλέπει πως έχει πολλά λεφτά. Η Ελίφ και ο Χαμίτ χαίρονται όταν μαθαίνουν τι κανόνισε ο Μουχσίν. Την επόμενη μέρα ο Χαμίτ πηγαίνει με τους φίλους του να φάνε στο εστιατόριο αλλά ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν ξέρει τίποτα και τους διώχνει. Η Φεριντέ δεν ξέρει τι να κάνει. Η Νουρτέν ζητάει εξηγήσεις από τον Μουχσίν για τα λεφτά και τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως τα ξόδεψε.

Τηλεφωνεί στη Σεχέρ και της λέει τι συνέβη. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στην Αρζού και κανονίζει να συναντηθούν σε ένα πολυσύχναστο μέρος. Η Αρζού δίνει χρήματα στη Νουρτέν και εκείνη της λέει πως είναι η πρώτη δόση και πως θα της δώσει την Ελίφ όταν την ξεπληρώσει. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν έχει άλλη επιλογή επειδή δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα. Κρυφά ακολουθεί τη Νουρτέν αλλά εκείνη αντιλαμβάνεται την παρουσία της. Ο Ερκούτ σκέφτεται πως η Ζεϊνέπ δεν θα του πει ποτέ το ναι και μιλάει στον Νετζντέτ.

Ο Νετζντέτ του λέει πως έδειξε στον Σελίμ τις φωτογραφίες του με τη Ζεϊνέπ και για αυτό δεν πρέπει να χάνει τις ελπίδες του. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ο η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ τσακώθηκαν ξανά και ανησυχεί γιατί η κοπέλα είναι έγκυος και πρέπει να προσέχει τον εαυτό της. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και τον ρωτάει γιατί συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ζεϊνέπ απατάει τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Πηγαίνει στον γιατρό αλλά το μετανιώνει την τελευταία στιγμή...

Παρασκευή 15/3/19 - Επεισόδιο 294: Η Μελέκ συνεχίζει να πλέκει πουλόβερ για την «Αϊσεγκιούλ» που είναι στην πραγματικότητα η Ελίφ. Λέει στην Τουλάι πως θέλει να πάει η ίδια στη θεία της Φεριντέ και να δώσει το πουλόβερ στο κopιτσάκι. Η Τουλάι της υπόσχεται να το μιλήσει στη Φεριντέ και να το κανονίσουν. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και μιλάει με την Γκόντζα. Της λέει πως ο Σελίμ δεν πυροβόλησε με πρόθεση τον Νετζντέτ και της ζητάει να πει ό,τι θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σελίμ να βγει από τη φυλακή. Η Γκόντζα όμως της λέει πως δεν ξέρει τίποτα άλλο και πως έχει καταθέσει στην αστυνομία. Όταν η Ζεϊνέπ της λέει πως είναι έγκυος η Γκόντζα ξαφνιάζεται αλλά της λέει πως δεν θα έκανε κάτι εναντίον του δικού της άντρα και τη διώχνει.

Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βεϊσέλ. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως θέλει να κάνουν ένα παιδί. Ο Σερντάρ έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού και απαιτεί να δει την Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Η Αλιγιέ είναι απαρηγόρητη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Ο Βεϊσέλ είναι στενοχωρημένος επειδή η Τουλάι τον έπιασε να λέει ψέματα. Η Ζεϊνέπ τον επισκέπτεται και του μιλάει για την ψεύτικη κατάθεση του Ερκούτ, που καταδίκασε τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ ορκίζεται να τον κάνει να πληρώσει αλλά η Ζεϊνεπ του λέει πως είναι μάταιο να μιλήσει με τον Ερκούτ. Του λέει πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που προκάλεσε το ατύχημα με το αυτοκίνητο του Μελίχ και πως αυτό είναι που πρέπει να αποδείξουν. Ο Βεϊσέλ υποψιάζεται πως πίσω από αυτή τη δουλειά κρύβεται ο Οσμάν, άνθρωπος του Νετζντέτ.

Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται τον Οσμάν στο εργαστήριό του και τον παγιδεύει. Τον ρωτάει ποιος του έδωσε την εντολή να οργανώσει το ατύχημα και καταφέρνει να πάρει την ομολογία του. Θέλει να τον πάει στο αστυνομικό τμήμα να δώσει κατάθεση. Ενημερώνει σχετικά και τη Ζεϊνέπ και την κάνει πολύ χαρούμενη. Ενώ ο Βεϊσέλ οδηγεί τον Οσμάν στο τμήμα, κάποιος πυροβολεί από μακριά τον Όσμάν. Η Νουρτέν αποφασίζει να κρύψει τα χρήματα που πήρε από την Αρζού στο σπίτι της Φεριντέ και της Μελαχάτ ώστε να μην τα βρει ξανά ο Μουχσίν. Η Σεχέρ περιμένει μαζί με την Τουγτσέ το σχολικό λεωφορείο να φτάσει και η μικρή της ζητάει να φύγει γιατί δεν θέλει να τη δουν οι φίλες της, αφού είναι υπηρέτρια και όχι η νταντά της. Όταν ο Σερντάρ βλέπει την Τουγτσέ μόνη, της λέει πως δεν θα πάρει σχολείο γιατί έχει για εκείνη μια μεγάλη έκπληξη και την παίρνει μαζί του...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ