Breaking News

Fazilet: Επεισόδια 99 - 100

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 99: Ο Γιασίν και η Σελίν μοιάζουν και οι δύο πολύ ικανοποιημένοι με τη νέα τους συμφωνία. Αυτό που δεν ξέρει ο Γιασίν είναι πως η Σελίν εξακολουθεί να μη θέλει να έρθει ο γιος του στη ζωή. Η Χαζάν, που ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα μια μεγάλη έκπληξη του Σινάν. Αυτή τη φορά, της στέλνει το νυφικό της!

Η Νιλ είναι πολύ θυμωμένη από τη συμπεριφορά του Σινάν και θέλει να μοιραστεί με τη Χαζάν τη σκέψη της ότι η αμνησία του Σινάν ίσως δεν είναι αληθινή. Η Φαζιλέτ δεν την αφήνει να δει την κόρη της. Όμως, όλοι στη ρεσεψιόν του κτιρίου βλέπουν τον καβγά της Νιλ με την Φαράχ. Ο Γκιοκχάν μαθαίνει ότι τα οικονομικά του Ομίλου πάνε από το κακό στο χειρότερο, την ώρα που ο Γιαγίζ κάνει ότι μπορεί για να εντοπίσει το μέρος που βρίσκεται η Κεριμέ και να ανακαλύψει τι σχέση έχει μαζί της ο πατέρας του.

Η Φαζιλέτ, αν και βλέπει πόσο υποφέρει η Χαζάν, αναγκάζεται να της πει ψέματα για να την πάρει μαζί της στην έπαυλη και να εμποδίσει τον Σινάν να τη ρεζιλέψει δίνοντας στη δημοσιότητα την ηχητικό με την παραδοχή της Χαζάν ότι αγαπάει τον Γιαγίζ. Ο Γιαγίζ για ακόμα μια φορά δεν καταφέρνει να βρει την Κεριμέ, όμως τώρα είναι πιο σίγουρος από ποτέ ότι κάτι πολύ άσχημο του κρύβει ο πατέρας του.

Την ίδια ώρα, ο Σινάν «απαγάγει» την Χαζάν από την έπαυλη για να της κάνει μια έκπληξη, όπως της λέει. Η Χαζάν ζει πολύ άσχημες στιγμές στο εξοχικό μαζί με τον Σινάν. Κάποια στιγμή εκείνος δεν αντέχει πια να προσποιείται ότι την κρατά εκεί με το ζόρι και ανοίγει τα χαρτιά του: η Χαζάν έρχεται αντιμέτωπη με ένα νέο μεγάλο εκβιασμό...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 100: O Σινάν εκβιάζοντας τη Χαζάν ότι θα πει στον Γιαγίζ την αλήθεια για την Κεριμέ, την αναγκάζει να κάνει ότι εκείνος θέλει. Τι είναι αυτό; Να του δώσει την ευκαιρία να την παρατήσει εκείνος! Την ίδια στιγμή ο Γιαγίζ χτυπάει την πόρτα, ενώ η Φαζιλέτ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα πιστεύοντας ότι η κόρη της κινδυνεύει. Ο Γιαγίζ ζητάει από τη Χαζάν να του πει τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Σινάν, αλλά καταλαβαίνει ότι η κοπέλα έχει πολλά που δεν του λέει. Την ίδια ώρα, ο Σινάν προετοιμάζει τον Χαζίμ ότι πολύ σύντομα ίσως του θέσει ένα πολύ σοβαρό δίλημμα.

Η Φαζιλέτ, που κρυφακούει τον Γιαγίζ να λέει στη Χαζάν τις υποψίες του για την Κεριμέ, αποφασίζει να απειλήσει τον Σινάν. Μόνο που το cd με το οποίο θέλει να τον ταρακουνήσει καταλήγει στα χέρια του Γιαγίζ! Ο Γκιοκχάν θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του στον άνδρα που τον έσωσε από τους αλήτες τον προσλαμβάνει ως σοφέρ του. Η Γιασεμίν προσπαθεί να μην καταρρεύσει βλέποντας μπροστά της τον πατέρα της κόρης της, ενώ οι χειρότεροι εφιάλτες της ζωντανεύουν λίγο αργότερα όταν της αποκαλύπτει τις προθέσεις του!

Ο Γιαγίζ, αποφασισμένος να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την Κεριμέ, φθάνει στον Όμιλο Εγκεμέν και αναζητά πληροφορίες για το νεκρό άνδρα της. Η απουσία του από κάθε φάκελο του προκαλεί μεγαλύτερες απορίες. Στον Όμιλο την ίδια ώρα γίνεται το πιο ενδιαφέρον διοικητικό συμβούλιο της χρονιάς...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Fazilet" πατήστε ΕΔΩ