Breaking News

Η Νύφη: Επεισόδια 7 - 8, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 7 (82): Ο Φικρέτ κοιτάζει παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τα λόγια της Ουλφέτ. Η Εσμά και ο Φαρούκ έρχονται να του κάνουν παρέα, αλλά δεν καταφέρνουν να του αλλάξουν διάθεση. Η Ιπέκ, από την άλλη, περιμένει εναγωνίως να ξημερώσει για να πει τα νέα στη μητέρα της. Η Κιγιμέτ βιάζεται να πιστέψει ότι ο Φαρούκ είναι γιος του Γκαρίπ, ενώ η Ιπέκ αποφασίζει να αναλάβει δράση χωρίς να ενημερώσει τον άνδρα της.

Παρά την ξεκάθαρη οδηγία της Εσμά να αποφεύγουν όλοι κάθε επαφή με την Ουλφέτ, η Σουρεϊγιά πηγαίνει να την επισκεφθεί για να την ευχαριστήσει για τη βοήθεια της στην αναζήτηση δουλειάς. Ο Φαρούκ, που δεν έχει πειστεί ότι ο Φικρέτ έχει πάψει να έχει επαφές με τον Χαλίμ, βάζει τον Ακίφ να τον παρακολουθεί. Και ο Φικρέτ πάει να συναντήσει τον Χαλίμ το ίδιο κιόλας πρωινό. Ο Γκαρίπ προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Εσμά, αλλά εκείνη δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά του. Θα δεχτεί τουλάχιστον να τον δει όταν θα πάει σπίτι της;

Ο Φικρέτ φθάνει στο ραντεβού του με τον Χαλίμ και τον βρίσκει νεκρό. Λίγα λεπτά αργότερα φθάνει ο Φαρούκ, που πιστεύει ότι ο αδερφός του έχει σκοτώσει και τον Αντέμ και τον Χαλίμ! Ο καβγάς φουντώνει και τότε ο Φικρέτ λέει στον Φαρούκ ότι δεν είναι αδέρφια! Ο Φαρούκ δε θέλει να πιστέψει τα λόγια του Φικρέτ, αλλά στο μυαλό του έρχονται πολλά. Ωστόσο, οι δικές του αμφιβολίες δε θέλει να φθάσουν στην Εσμά. Ποια είναι η άποψη της Σουρεϊγιά για το τι πρέπει να κάνει;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 8 (83): Ο Φαρούκ με το Φικρέτ συζητάνε το φλέγον θέμα όταν τους διακόπτει η Εσμά, η οποία καταλαβαίνει ότι κάτι της κρύβουν. Μήπως όμως κι αυτή δεν κρατάει μυστικό ποιο είναι το θέμα που της χωρίζει με την Ουλφέτ. Η Γκιουνές, που είναι γοητευμένη από τον Αντέμ, επικοινωνεί μαζί του κι εκείνος την προσκαλεί σε δείπνο. Στους Μποράν, την ώρα του δείπνου απουσιάζει η Ιπέκ,  η οποία βρίσκεται σε μια κοσμική εκδήλωση. Εκεί θα συναντήσει τον Οκάν και θα ακούσει από τα χείλη του μία πολύ δελεαστική πρόταση.

 Ο Αντέμ και η Γκιουνές βρίσκουν πολύ ευχάριστη ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ενώ μεταξύ τους φαίνεται πως υπάρχει και μεγάλη έλξη. Ο Φαρούκ βρίσκει μόνη της την Εσμά και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση της με τον Φεβζί. Εκείνη παραξενεύεται από τις ερωτήσεις του γιου της, ενώ εκείνος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τόσο μεγάλο μυστικό για τόσα πολλά χρόνια.

Ο Φικρέτ δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από την εικόνα του δολοφονημένου Χαλίμ και αναζητά παρηγοριά στην Ιπέκ, που έχει μείνει στο σπίτι της μητέρας της. Το ενδιαφέρον της Ιπέκ, όμως, είναι στραμμένο στον Οκάν, που την επόμενη μέρα την καλεί στο γραφείο του και της κάνει επίσημη επαγγελματική πρόταση παρουσία του Φαρούκ. Πριν εκείνος προλάβει να σκεφτεί αν θα ήθελε να δουλεύει με την Ιπέκ, η κοπέλα του λέει ότι τα ξέρει όλα για το θέμα του Γκαρίπ και τον φέρνει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα!

Η ημέρα του δικαστηρίου για το  διαζύγιο του Αντέμ και της Ντιλάρα φθάνει και είναι και οι δύο συντετριμμένοι. Ο Αντέμ καταλήγει στην πολυθρόνα της ψυχολόγου. Πιο ώριμος και πιο δυνατός από άλλες φορές... Ο Φαρούκ λέει στη Σουρεϊγιά ότι έχει στα χέρια του το τεστ πατρότητας που έκανε η Ιπέκ όταν η Εσμά μπαίνει στο δωμάτιο. Η συνέχεια είναι δραματική... Ενώ η Ιπέκ διαβάζει τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας, η Εσμά φθάνει στο σπίτι του Γκαρίπ για να του κάνει πρόταση γάμου!

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Η Νύφη" πατήστε ΕΔΩ