Breaking News

Η Νύφη: Επεισόδια 9 - 10, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 9 (84): Η Εσμά εξηγεί στον Γκαρίπ για ποιο λόγο βρέθηκε στο σπίτι του ζητώντας του να την παντρευτεί. Ο Γκαρίπ μάλλον δε χαίρεται πολύ όταν συνειδητοποιεί ότι η Εσμά θέλει να τον παντρευτεί για να τιμωρήσει τα παιδιά της. Και η Εσμά απογοητεύεται και από αυτόν… Πίσω στο διαμέρισμα των Μποράν έχει ξεσπάσει θύελλα. Ο Φικρέτ κατηγορεί την Ιπέκ για την πρωτοβουλία της να κάνει το τεστ DNA, ενώ εκείνη υπερασπίζεται την επιλογή της. Πάντως, τα αποτελέσματα του τεστ φθάνουν και στα χέρια της Ουλφέτ.

Ο Φαρούκ, από την άλλη, είναι πολύ στεναχωρημένος για τον πόνο που προκάλεσε στη μητέρα του. Η στεναχώρια του ενισχύεται με αγωνία όταν ο Γκαρίπ του λέει ότι η Εσμά έφυγε από το σπίτι του χωρίς να του πει που πάει. Που την έχουν οδηγήσει τα βήματά της; Η Ουλφέτ αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει με τα ανίψια της και παρά το θυμό τους κατορθώνει όχι μόνο να την ακούσουν, αλλά και να την καταλάβουν, για πρώτη ίσως φορά. Η έκπληξη που νιώθει ο Αντέμ βλέποντας την Εσμά να κοιμάται στο κρεβάτι του είναι τεράστια. Είναι όμως δυστυχώς το ίδιο μεγάλη η έκπληξη που αισθάνεται η Εσμά βλέποντας τον Αντέμ στο... δωμάτιό της!

Ο Φαρούκ φθάνει λίγο αργότερα να πάρει την Εσμά από το αρχοντικό. Θα δεχτεί εκείνη να τον ακολουθήσει; Η επόμενη μέρα είναι τα γενέθλια της Εσμά και τα παιδιά θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να της δείξουν πόσο πολύ την αγαπάνε. Η Σενέμ πιστεύει ότι δε θα καταφέρουν τίποτα με λουλούδια και γλυκά και αναλαμβάνει εκείνη να ετοιμάσει μια έκπληξη για την Εσμά. Άλλωστε, η Σουρεϊγιά και η Ιπέκ δεν προλαβαίνουν, αφού για τις δύο είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά! Ωστόσο, η Σουρεϊγιά είναι η πρώτη που δίνει τις ευχές της στην Εσμά και καταφέρνει να τη συγκινήσει...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 | Βίντεο7 |

Επεισόδιο 10 (85): Οι γυναίκες ετοιμάζονται να βγουν για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Εσμά και αφήνουν τα μωρά στη φροντίδα των μπαμπάδων τους. Η Εσμά, βλέποντάς τες όλες στην πόρτα της δεν μπορεί παρά να τις ακολουθήσει. Τα γενέθλια της Εσμά γιορτάζονται με έναν τρόπο που δε θα ξεχάσει ποτέ κανείς, αφού οι κυρίες καταλήγουν να περάσουν τη βραδιά τους στο κρατητήριο. Τα ξημερώματα οι κύριοι βρίσκονται εκεί για να τις παραλάβουν. Ποιο όνειρο της Εσμά θα γίνει πραγματικότητα αυτό το πρωινό; 

Ο Φικρέτ κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στην Ουλφέτ. Η δυναμική γυναίκα δεν αργεί να καταλάβει ότι τα σχέδια της έχουν αρχίσει να γίνονται αντιληπτά. Πώς θα αντιδράσει στα λόγια του Φικρέτ; Ο Αντέμ επισκέπτεται την Ουλφέτ αμέσως μετά. Οι δύο «συνωμότες» δε γνωρίζουν ότι ο Φικρέτ ακούει τη συζήτησή τους... Ο Φικρέτ για μια ακόμα φορά αποφασίζει να μη μοιραστεί με τον Φαρούκ τα όσα έμαθε για τη θεία τους και τον Αντέμ. Τουλάχιστον, ζητάει τη βοήθεια του Ακίφ.

Το ίδιο βράδυ πάντως, μια έκπληξη περιμένει όλα τα αδέρφια. Η Εσμά ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Γκαρίπ. Πώς αντιδρούν εκείνοι; Ο Ναζίφ βλέπει τυχαία την Ντιλάρα στην αγορά και καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος. Όταν το ίδιο βράδυ λέει τα νέα στην Γκιουλιστάν, ο Αντέμ αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή του ότι το σύμπαν του στέλνει το πρώτο θετικό του σήμα!

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Η Νύφη" πατήστε ΕΔΩ