Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 13 (15-2-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώτη ψηφοφορία στο επεισόδιο της Παρασκευής 15 Φεβρουρίου ανάγκασε τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι δύο διαγωνιζόμενοι, με τις περισσότερες ψήφους, αναμετρήθηκαν μαγειρικά στην κουζίνα του MasterChef για να κρατήσουν την ποδιά τους.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Τζίμερσον και τον Μανώλη Σαρρή. Το βάρος της προσπάθειας ήταν διπλό, αφού κανένας από τους δύο παίκτες δεν επιθυμούσε να απογοητεύσει τον μέντορά του.

Δύο υποψήφιοι, δύο πιάτα. Πριν ξεκινήσουν είχαν μια σημαντική βοήθεια, σε μαγειρικό, αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Καλεσμένος σεφ, ο περσινός νικητής του ριάλιτι μαγειρικής του Star, Τιμολέων Διαμαντής. Μάλιστα, οι δύο παίκτες μονομάχησαν σε ένα πιάτο που ετοίμασε ο Τιμολέοντας.

Οι κριτές έκριναν τα δύο πιάτα δίχως να γνωρίζουν ποιος έφτιαξε ποιο. Εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Ντέιβιντ Τζίμερσον, o οποίος αποχώρησε οριστικά από την κουζίνα του MasterChef... Ο διαγωνιζόμενος ήταν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, που τον παρότρυνε να συνεχίσει να ασχολείται με τη μαγειρική...