Breaking News

Μην Ψαρώνεις: Επεισόδιο 6

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 6: Η Σάντυ έχει αποδεχτεί την πρόταση του Μανώλη να δουλέψει στην Αγορά. Και μπορεί να ξεκίνησε με τις καλές της γόβες, τα καλά της ρούχα και το καλό της χαμόγελο, όταν φτάσει, όμως, η ώρα να πουλήσει ψάρια, όλα θα αλλάξουν! Οι γόβες θα γίνουν γαλότσες, τα ρούχα θα γίνουν νιτσεράδα και το χαμόγελο θα γίνει τρόμος! Η Στέλλα, η Μήτσι και ο Πέτρος θα αναλάβουν την εκπαίδευσή της και η Σάντυ θα καταλάβει για πρώτη φορά τι σημαίνει «ψάρωμα»!

Δεν είναι, όμως, μόνο η Σάντυ έξω από τα νερά της. Η Νενέλα, με τη βοήθεια του Κοσμά φυσικά, θα ψωνίσει για πρώτη φορά σε σούπερ μάρκετ και θα μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ακρίβεια! Ο Κωνσταντίνος θα πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του με την Τάνια τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια για τη νέα της ζωή.

Η Έρρικα θα πέσει θύμα κακόγουστης φάρσας στο σχολείο, έχοντας για σύμμαχό της μόνο τον Κάρολο. H Ρόζα με μια ντουντούκα στο χέρι και ένα πανό θα βγει στους δρόμους με τους συμφοιτητές της, μπροστάρισσα στην φοιτητική πορεία! Το ποιος θα ψαρώσει περισσότερο με όλα αυτά... θα το δούμε στην πορεία!

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 ( Επεισόδιο 6)



Για την αρχική σελίδα "Μην Ψαρώνεις" πατήστε ΕΔΩ