Breaking News

«Mου αφαίρεσαν με επέμβαση το παιδί και πήρα το αεροπλάνο να παίξω θέατρο στη Θεσσαλονίκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις αμοιβές που έχουν μειωθεί κατά πολύ στο θέατρο σε σχέση με το παρελθόν, ενώ τόνισε ότι δεν θα συμμετείχε σε παράσταση με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη ριάλιτι. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν παίκτης από ριάλιτι είχε κάποιον άλλο ρόλο.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία στη συνέχεια δήλωσε για το πρόσφατο ταξίδι, που έκανε στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την εκπομπή Celebrity Travel: 

«Οι Βραζιλιάνοι δεν βλέπονται... χάλια! Οι περισσότεροι είναι χοντροί. Είναι ένας μύθος ότι οι Βραζιλιάνες και οι Βραζιλιάνοι έχουν τέλεια κορμιά. Είχαμε πάθει εξώφθαλμο από τα λίπη που κινιόντουσαν μπροστά μας, οι κυτταρίτιδες που πηγαινοερχόντουσαν... Μιλάμε για βάρος, για χοντρούς ανθρώπους. Ήταν όλοι να βάλουν δαχτυλίδι για να χάσουν 100 κιλά ο καθένας...».

Επίσης, συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν έγκυος και αναγκάστηκε να διακόψει την κύηση: 

«Όταν το έμαθα και έπρεπε να γίνει επέμβαση για να μου αφαιρέσουν το παιδί, γιατί είχα παλίνδρομη κύηση και θα κινδύνευα κι εγώ, την άλλη μέρα έπρεπε να πάω Θεσσαλονίκη γιατί είχα πρεμιέρα. Το πρωί έκανα την επέμβαση, μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω θέατρο...

Εάν είχα οικονομική δυνατότητα θα υιοθετούσα ένα παιδί. Με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν τώρα δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να μεγαλώσω κι ένα παιδάκι... να πάρω κι ένα παιδάκι στο λαιμό μου;».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην κάμερα του Πρωινού.