Breaking News

«My Style Rocks» - Gala 20 (Τελικός): Μεγάλη νικήτρια η Φωτεινή Τράκα (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του My Style Rocks, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου, ανέδειξε τη μεγάλη νικήτρια, η οποία κέρδισε το στέμμα της βασίλισσας του στυλ και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Νωρίτερα, στο απογευματινό επεισόδιο αποχώρησε η Ρόζα Κεντάλα, που δεν κατάφερε να μπει στην τελική εξάδα.

Ακολούθησε το βραδινό φαντασμαγορικό show με εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλή αγωνία και συγκίνηση για τις έξι φιναλίστ: Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Μαρία Λέκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Νίνα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Σιαμπάνη και Φωτεινή Τράκα, που προσπάθησαν να πείσουν για τελευταία φορά ως «Βασίλισσες του My Style Rocks».


Στη λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού, το δικό τους μοναδικό στίγμα έδωσαν οι  κριτές: Στέλιος Κουδουνάρης, Mπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στη θέση του τέταρτου  κριτή, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης ερμήνευσε τις επιτυχίες του.

Οι έξι διαγωνιζόμενες, εκτός από τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν όλη την εβδομάδα, κρίθηκαν στον τελικό και από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ψήφος του κοινού ήταν αυτή που καθόρισε τη μεγάλη νικήτρια, η οποία είναι η Φωτεινή Τράκα.

Τη 2η θέση πήρε η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, την 3η η Χριστίνα Παπαδέλλη και ακολούθησαν κατά σειρά Μαρία Λέκα,  Ιωάννα Σιαμπάνη και Νίνα Παπαϊωάννου.


Δείτε το βίντεο.