Breaking News

«O Αντώνης Κανάκης περιμένει συγγνώμη από την Έλλη Στάη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες ο Αντώνης Κανάκης άλλαξε τα δεδομένα σχετικά με τη δημοσιοποίηση από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» της συζήτησης που είχε η Έλλη Στάη με τον πρωθυπουργό πριν «ανοίξουν» επίσημα οι κάμερες για τη συνέντευξη που έγινε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Σε άρθρο της η Έλλη Στάη έκανε λόγο για προϊόν κλοπής, αναφερόμενη στο βίντεο που πρόβαλαν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Ωστόσο η ανακοίνωση του Κανάκη ξεκαθάρισε ότι: «Το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως "δημόσια εκτιθέμενο προϊόν" και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν. Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open στο web tv του. Από εκεί, από το web tv του Open δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου».

Σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στο Happy Day: 

«Το κανάλι γνώριζε τι συνέβαινε και δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Άφηνε να διαρρέει ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να βρουν τι συνέβη. Στην πραγματικότητα γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό, που διέρρευσε το βίντεο, έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο web tv. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε αμέσως. 

Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το Open ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι ο Αντώνης Κανάκης περιμένει συγγνώμη από την Έλλη Στάη. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή...».