Breaking News

Ο Brad Pitt στο πάρτι γενεθλίων της... Jennifer Aniston (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston είχαν παντρευτεί το 2000 και χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα. Ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith" η Angelina Jolie "έκλεψε" την καρδιά του συζύγου της και ανέτρεψε τη ζωή της.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, το 2014 και το Σεπτέμβριο του 2016 η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Μετά το χωρισμό της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, φούντωσαν οι φήμες περί επανασύνδεσης με τον Brad Pitt, που τελικά διαψεύστηκαν.

Το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σχέση Brad Pitt - Charlize Theron, η οποία δεν προχώρησε...

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston φαίνεται ότι διατηρούν πλέον μία φιλική σχέση. Αν συμβαίνει κάτι περισσότερο - μάλλον απίθανο - το γνωρίζουν για την ώρα μόνο οι ίδιοι.

Η ηθοποιός τη Δευτέρα θα συμπληρώσει το 50ό έτος της ηλικίας της. Τα γενέθλιά της τα γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου σε πάρτι που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Sunset Tower, στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, παρευρέθηκε και ο 55χρονος ηθοποιός και πρώτος σύζυγός της, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων. Ωστόσο μία φωτογραφία (η πρώτη που ακολουθεί) κατέγραψε τον Pitt να μπαίνει στο χώρο, φορώντας ένα καπέλο.

Στη βραδιά έδωσαν το "παρών" πολλοί επώνυμοι και αστέρες του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους η Katy Perry και ο Orlando Bloom, η Ellen DeGeneres, η Gwyneth Paltrow, η Barbra Streisand, ο Jason Bateman, η Kate Hudson και ο Danny Fujikawa, η Reese Witherspoon, ο George Clooney και η Amal Alamuddin, η Sandra Bullock κ.α.