Breaking News

«Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι πάσχω από καρκίνο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται", ενώ αποκάλυψε το λόγο που δεν το εκμυστηρεύτηκε στους συναδέλφους του. 

Ο λόγος για τον Τάσο Κωστή, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, στον Κώστα Τσουρό:

«Τη δύναμη θέλω να την παίρνω από εμένα. Γιατί να το μοιραστώ; Ελάτε βοηθήστε με; Γιατί θα πονέσει ο άλλος για μένα ή θα κάνει χημειοθεραπεία για μένα ή θα κάνει ακτινοθεραπεία για μένα; Δεν μοιράζονται αυτά. Τον πόνο σου θα τον περνάς μόνος σου. Δεν μπορείς να νοικιάσεις κάποιον να πονάει για σένα.

Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι πάσχω από καρκίνο ήμουν με τη γυναίκα μου, αλλά λιποθύμησε... Εύκολο είναι; Εγώ έπρεπε να συνειδητοποιήσω τι κάνω, να σκεφτώ. Γιατί ό,τι ερεθίσματα δέχομαι προσπαθώ να τα δουλεύω. 

Σαφώς φεύγει η ζωή κάτω από τα πόδια σου, αλλά μετά αρχίζεις και λες" Τι κάνω, θα παλέψω". Δε θα φοβηθείς ότι μπορεί να χάσεις τη ζωή σου; Μέχρι να συνειδητοποιήσεις αν παλεύεται.

Δούλευα με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Δεν μπορούσα να ανέβω δύο σκαλοπάτια, αλλά δούλευα στο θέατρο. Κι αυτό το χρωστάω στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία το ήξερε... Ανέβηκα να παίξω μετά από ενάμιση μήνα και μετά από δύο χειρουργεία. Οι συνάδελφοι μου δεν το ήξεραν. Δεν έδειχνα άρρωστος. Νιώθεις τον οίκτο γύρω και δεν μπορώ τα μάτια να με λυπούνται. Για αυτό δεν ήθελα και το γιο μου να έρχεται στο νοσοκομείο...».