Breaking News

Παναιτωλικός - Λάρισα (11/2, 19:00): Live σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ Sports

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά στις 19:00 την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Λάρισα.

Δείτε Live σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ Sports HD

Η προαναγγελία του αγώνα από τη Super League

Ήταν το 2016 όταν ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ βρέθηκαν ταυτόχρονα στη Super League Σουρωτή.

Την δεκαετία το ’70 που βρέθηκε ο Παναιτωλικός στην Α’ Εθνική η ΑΕΛ δεν είχε ανέβει, στη συνέχεια οι Θεσσαλοί μεσουράνησαν στην κατηγορία, παίρνοντας ακόμα και πρωτάθλημα, αλλά ο Παναιτωλικός δεν ξανανέβηκε. Όταν τα κατάφερε πάλι το 2011 η ΑΕΛ πάλι έλειπε. Έτσι από το 2016 άρχισαν να παίζουν και στις πέντε συναντήσεις ως τώρα έχουν μια εντυπωσιακή συνέπεια!

Και στα πέντε παιχνίδια μεταξύ τους νικά ο γηπεδούχος, σε όλα προηγείται από το πρώτο ημίχρονο και σε όλα με την διαφορά που τελικά νικά. Και στις πέντε περιπτώσεις δηλαδή το δεύτερο ημίχρονο είναι ισόπαλο!

Με το «διπλό» που έκανε στη Λαμία, ο Παναιτωλικός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πεντάδας. Είχε χάσει έδαφος μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Δεν έχει νίκη στην έδρα του και δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη με τον Απόλλωνα έχει πάρει σπουδαίες νίκες εκτός έδρας με τον Άρη και την φορμαρισμένη Λαμία.

Η ΑΕΛ έβγαλε σε δύο μήνες όλο το βαρύ πρόγραμμα με τους θεωρητικά μεγάλους. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια, όπου έχασε από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ενώ έφερε ισοπαλίες με ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό, έκανε και την αναμενόμενη νίκη με τον Απόλλωνα. Τώρα ξεκινάει από το Αγρίνιο μια σειρά επτά αγώνων με ομάδες της περιφέρειας.

Αν και από τα τρία τελευταία παιχνίδια του ο Παναιτωλικός έχει σκοράρει μόνο σε ένα και έχει δεχτεί γκολ μόνο σε ένα, είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει περισσότερα από 20 γκολ και έχει δεχτεί περισσότερα από 20! Και σε καμιάς άλλης ομάδας τα παιχνίδια δεν έχουν μπει 48 γκολ, όπως στου Παναιτωλικού.

Η ιστορία

Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΑΕΛ: 3

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό

Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΑΕΛ: 0

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 18.15
ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0
(3' σουτ Μιλοσάβλιεβιτς)

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports HD: