Breaking News

Σμαράγδα Καρύδη: «Η μόνη φορά που έκανα τoλμηρή σκηνή στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο DOT η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, τις παραξενιές της και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο, ενώ έδωσε και τις δικές της σουρεαλιστικές συμβουλές μαγειρικής.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία «Ο καλύτερός μου φίλος», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου και Λάκη Λαζόπουλου, που έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Μαρτίου 2001. Πρωταγωνίστησαν οι: Αντώνης Καφετζόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος, Βέρα Κρούσκα, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Καβογιάννη, Καίτη Κωνσταντίνου, Ελισάβετ Μουτάφη κ.α.

Όπως ειπώθηκε, ήταν η μοναδική φορά που έκανε γuμvό σε ταινία. «Μετά την ταινία αυτή άνοιξα ένα κομμάτι προς την κωμωδία γιατί το είχα τρομερή ανάγκη. Μικρή ήμουν πιο φοβισμένη. Τώρα έχω χαλαρώσει. Δεν ήμουν ακριβώς ξινή, αλλά πάρα πολύ φοβισμένη με αποτέλεσμα να βγαίνω πολύ αυστηρή. Τα πρώτα χρόνια κρατούσα μία άμυνα, δεν ένιωθα άνετη. Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή και αποφάσισα να το αντιμετωπίσω μόνη μου, χωρίς κάποια βοήθεια» εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.