Breaking News

Σολωμού για Μουτσινά: «Δεν μπορούσε να περπατήσει. Είχε στραβώσει ολόκληρος...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μουτσινά μίλησε η Μαρία Σολωμού, που φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έπαθε λουμπάγκο το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παράσταση "Βερβερίτσα" στο θέατρο Βρετάνια. Οι παραστάσεις αναμένεται να συνεχιστούν την Τετάρτη, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής.

Η Μαρία Σολωμού, που πρωταγωνιστεί και η ίδια στην παράσταση, αποκάλυψε ότι ο Μουτσινάς είχε έντονους πόνους και στο διάλειμμα, όταν πήγαν στο καμαρίνια, άρχισε να κουτσαίνει. Μετά από λίγα λεπτά τους είπε ότι δεν μπορεί να περπατήσει και η παράσταση διακόπηκε.

«Χθες επικοινωνήσαμε με μηνύματα. Είναι καλύτερα, περπάτησε... Είχε στραβώσει ολόκληρος, δεν ήταν αστείο. Δεν είχε νωρίτερα πρόβλημα, του συνέβη σε μια στιγμή. Θεωρώ ότι μαζεύτηκαν πολλά, από την κούραση το έπαθε (εκπομπή, παράσταση). Πάρα πολύ καταπόνηση...» είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Από Τετάρτη υποτίθεται θα παίξουμε στο θέατρο. Φαντάζομαι τη Δευτέρα θα πάει στην εκπομπή. Δεν έχουμε μιλήσει σήμερα για να ξέρω πώς είναι...».