Breaking News

Survivor - Πρεμιέρα: Δύο ήττες για τους Έλληνες - Συγκλόνισε ο Πελεκάνος: «Μεγαλώσαμε με το Δεν Ξεχνώ...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία» έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται αρχικά με έπαθλο τα υλικά για την δημιουργία της καλύβας. Οι Έλληνες παίκτες έχασαν 12-9 κι έτσι θα κοιμηθούν για δύο νύχτες στην άμμο.

Νωρίτερα, πριν το αγώνισμα, συγκλόνισαν τα λόγια του Κύπριου παίκτη, Κυριάκου Πελεκάνου, που είναι φίλος του Σάκη Τανιμανίδη. Συγκεκριμένα είπε:

«Εκπροσωπώ ένα ολόκληρο νησί. Όποιος Κύπριος και να ήταν στη θέση μου θα πάλευε. Είναι ιδιαίτερο για μας γιατί μεγαλώσαμε αλλιώς. Μεγαλώσαμε να βλέπουμε την τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο, με το "Δεν ξεχνώ" στα τετράδιά μας, να πηγαίνουμε στρατό για δύο χρόνια και να βλέπουμε την πράσινη γραμμή. Άρα για μας είναι διαφορετικό».

Στη συνέχεια ακολούθησε και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, όπου νίκησαν ξανά οι Τούρκοι παίκτες με 10-6. Ωστόσο οι κανόνες φέτος άλλαξαν: Για να πάρει μία ομάδα την ασυλία θα πρέπει να κερδίσει σε δύο αγωνίσματα. Οπότε αν νικήσει η Ελληνική ομάδα την Κυριακή και το σκορ είναι 1-1, θα υπάρξει αμέσως και τρίτο παιχνίδι. Αν κερδίσουν την Κυριακή οι Τούρκοι θα πάρουν την ασυλία.

Δείτε τα βίντεο.

Η γνωριμία με τους παίκτες



Οι δηλώσεις του Πελεκάνου



Το τελευταίο παιχνίδι στο αγώνισμα με έπαθλο την καλύβα



Η αλλαγή στους κανόνες για την ασυλία



Η νίκη των Τούρκων στο αγώνισμα ασυλίας