Breaking News

Το Σάββατο η κηδεία του Εύζωνα - Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις Προμηθέα Πατρών και Παυλόπουλου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί το Γενικό Επιτελείο Στρατού είχε ανακοινώσει ότι Στρατιώτης (ΠΖ) της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21ης Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ), όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Περισσότερα ΕΔΩ...

Πρόκειται για τον Σπύρο Θωμά, ο οποίος έπαιζε μπάσκετ επί σειρά ετών στην ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών, που αναφέρει σε ανακοίνωση:

«Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. 

Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε.

Καλό ταξίδι Σπύρο...»

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, επικοινώνησε με την οικογένεια του εκλιπόντος Εύζωνα Σπυρίδωνος Θωμά και εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια. Η εκφορά της σορού θα πραγματοποιηθεί με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές, αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15.00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει κατά την νεκρώσιμη ακολουθία, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γρηγόριος Πρεζεράκος.»