Breaking News

Total Football: Εκτάκτως στις 21:45 με ρεπορτάζ του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, το Total Football του OPEN αλλάζει ώρα... Αρχίζει εκτάκτως στις 21:45, λίγα λεπτά μετά από τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, του πιο σημαντικού αγώνα ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Αλλάζει ύφος... Δίνει έμφαση στο ρεπορτάζ και στο τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι, με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο της Τούμπας και πολλές αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. 

Η Χριστίνα Βραχάλη, ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Χρήστος Νικολαΐδης θα βρίσκονται από νωρίς στο γήπεδο για να καλύψουν λεπτό προς λεπτό όλες τις πτυχές του αγώνα της χρονιάς.

Δεν αλλάζει όμως χαρακτήρα... Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο του Total Football έναν ακόμη Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, τον Βασίλη Τσιάρτα και μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη, τον Τάσο Κάκο και τον Αλέξη Σπυρόπουλο σχολιάζουν και αναλύουν το ντέρμπι της Τούμπας και την υπόλοιπη αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. 

Όλα τα γκολ της 20ης αγωνιστικής, ρεπορτάζ και δηλώσεις από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και από τα υπόλοιπα γήπεδα της Super League και βέβαια πολλά γκολ από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτή την Κυριακή στο Total Football.