Breaking News

Άννα Μαρία Βέλλη: Τι είπε για τον καβγά με τον Κωστόπουλο - Πρωινό: «Έγινε ο κακός χαμός» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Μαρία Βέλλη έδωσε τη δική της εκδοχή για τον καβγά με τον Πέτρο Κωστόπουλο το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Όλα Λάθος» του Open. Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, φάνηκε ότι οι δυο τους είχαν έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Η νεαρή παρουσιάστρια είπε στον Γρηγόρη Μπάκα και στη «Φωλιά των Κου Κου» ότι διαφώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο διαφημιστικό διάλειμμα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Όπως τόνισε, εκνευρίστηκε όταν ο Κωστόπουλος της είπε εκτός αέρα ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ, μία άποψη που τη θεώρησε πολύ σeξιστική, διαψεύδοντας ότι... τσίριζε γιατί δεν της άρεσε η θέση που έχει τοποθετηθεί η καρέκλα της στο πλατό.

«Δεν πιαστήκαμε μαλλί με μαλλί με τον Πέτρο, δεν... έχει πολύ, δεν θα του το έβγαζα. Tα πάω καλά με τον Πέτρο γενικά...» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης υποστήριξε από την πλευρά του στο Πρωινό: «Μπορεί να μας διαψεύσουν, δεν πειράζει, όμως, τη δουλειά μας κάνουμε κι εμείς. Αυτά που μάθαμε θα πούμε. Υπήρξε μια μικρή παρέμβαση και από τον σκηνοθέτη... Συγγνώμη που θα το πω, αλλά εκείνη την ώρα στο διάλειμμα προσπάθησαν να μετακινήσουν την καρέκλα της Άννας Μαρίας Βέλλη κι έγινε ο κακός χαμός. Προφανώς γιατί το κopiτσι άλλα συμφώνησε... Υπήρξε μία παρέμβαση λέει το δικό μου ρεπορτάζ, μπορεί να διαψευστεί... Αυτό που δεν μπορεί να διαψευστεί είναι ότι σήμερα υπάρχει ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του καναλιού...».

Δείτε τα βίντεο.