Breaking News

Άση Μπήλιου: «Όταν η θετή μου μητέρα μου είπε ότι ήμουν υιοθετημένη έπαθα σοκ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» την Άση Μπήλιου, που άφησε για λίγο τα άστρα και μίλησε για τη ζωή της. 

Η γνωστή αστρολόγος διηγήθηκε τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά στιγματίστηκαν από τον θάνατο του πατέρα της, σε ηλικία εννέα ετών, αλλά και από την αποκάλυψη που της έκανε η μητέρα της στην εφηβεία ότι είναι υιοθετημένη.

Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου αποκάλυψε για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη:

«Ήμουν τρελή από μικρή... είχα δύο τρέλες: η μία ήταν η μουσική και η άλλη η αστρολογία. Ήμουν πανκ στα 15. Τρέλα, αλλά ήταν μία πολύ ωραία περίοδος για τη μουσική.

Η μητέρα μου, βλέποντας ένα παιδί στα 15 να έρχεται σπίτι με παραμάνες και ξυρισμένο κεφάλι, λέει "Κάτι έχει μάθει αυτή, κάτι συμβαίνει...". Εκεί, λοιπόν, της μπήκε το ότι μπορεί εγώ να έχω μάθει ότι είμαι υιοθετημένη και γι' αυτό αντιδρώ. Και ήρθε και μου το είπε μόνη της.  Μου είπε ότι "Σε έχουμε υιοθετήσει από τριών ημερών".

Ήταν σοκ για μένα μεγάλο, που κράτησε μία μέρα. Είπα στη μητέρα μου ότι δεν θα ήθελα να το είχα μάθει και πως αλλάζει πολλά πράγματα, αλλά όχι όπως εκείνη φοβόταν. Αυτό με έδεσε περισσότερο με τη μητέρα μου. Η αγάπη μου μετά έγινε απέραντη για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι η γέννα ενός παιδιού που σε κάνει μητέρα. Μολονότι τους έχασα πολύ νωρίς, αυτό με κράτησε δυνατή στα επόμενα χρόνια.

Δεν θύμωσα ή τουλάχιστον δεν συνειδητοποιούσα κάποιο θυμό εκείνη τη στιγμή. Ήθελα, όμως, να μάθω γιατί με έδωσαν. Δεν έψαξα, αλλά έψαξαν οι βιολογικοί μου γονείς, συγκεκριμένα η μικρότερη αδελφή μου, γιατί έκαναν κι άλλο παιδί μετά από μένα. Δυστυχώς έμαθα... ο λόγος που με έδωσαν ήταν αστείος. Εμένα μου φάνηκε αστείος...

Τώρα πια, έχοντας δει τα πράγματα διαφορετικά, από τη μία πλευρά σαφώς τους έχω συγχωρήσει γιατί έπρεπε. Τους ευχαριστώ για το DNA μου και τους σκέφτομαι γιατί δίνεις ένα παιδί που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το ξαναδείς στη ζωή σου. Εκείνοι είναι αναγκασμένοι να με βλέπουν κάθε μέρα. Για μένα, αυτό είναι σκληρό για εκείνους... Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, δεν δέχτηκα εγώ να τους δω...».

Στη συνέχεια η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του πατέρα της, στην απώλεια της μητέρας της και στη σχέση της με τον επί 27 χρόνια σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο.