Breaking News

Celebrity Travel: Ο Νίκος Κοκλώνης στην Κουάλα Λουμπούρ με τη Νικολέττα Ράλλη (trailer+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 17:50, στο OPEN, ο Μr Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με το Celebrity Travel στην τροπική Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, παρέα με την αγαπημένη παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη.

Η Κουάλα Λουμπούρ είναι η πόλη που έχει στραμμένο το βλέμμα της σταθερά στο μέλλον και καταφέρνει να συνδυάσει τις παραδοσιακές κουλτούρες της Μαλαϊκής χερσονήσου, της Κίνας και της Ινδίας με την αναπτυσσόμενη βιομηχανία. 

Ο Νίκος με τη Νικολέττα επισκέπτονται το σύμβολο της πόλης τους διάσημους πύργους Petronas, το παλάτι, το ιερό κέντρο προσκυνήματος Batu Caves τη μοναδική πλατεία της Ανεξαρτησίας, το πάρκο πτηνών, την πόλη Πουτρατζάγια με την πανέμορφη αρχιτεκτονική, τον Πύργο Menara Tower, τις αγορές της China Town και Little India και τις παραδοσιακές υπαίθριες αγορές με τις λαχταριστές τροπικές λιχουδιές!

Η Νικολέττα μιλάει για τη σχέση της με το Γιώργο Μαυρίδη, τον πόλεμο που δέχτηκε αρχικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που συμμετείχε, για το φλερτ της με τον Χρήστο Χολίδη αλλά και τα μελλοντικά της όνειρα.