Breaking News

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έπρεπε να σταματήσω από τη Μουρμούρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Την Μουρμούρα την αγαπάω πάρα πολύ... Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα, επειδή την αγαπάω πάρα πολύ. Μετά από 5 χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει τα κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί και έντιμοι» είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην αποχώρησή της από τη σειρά του Alpha. Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη μέρα. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη: δύο άνθρωποι, σε ένα δωμάτιο, πέντε χρόνια... 

Έπρεπε να σταματήσω, ήταν από καιρό που είχα πει να το κάνω, από την τέταρτη χρονιά, αλλά ήταν δύσκολο να αποχωριστώ τη Μουρμούρα. Είναι η δουλειά που έχω αγαπήσει περισσότερο από όλες στην τηλεόραση.

Εντυπωσιάζομαι τρομερά με πόση βεβαιότητα ο καθένας γράφει μία είδηση που δεν είναι είδηση. Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά... Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια η Μουρμούρα αν θα ξανακάνω μια βόλτα.

Δόξα τω Θεώ βρήκε την άκρη του το αγόρι μου, είναι μια χαρά. Σε καλά χέρια τον άφησα, να μην αισθανόμαστε και άσχημα».