Breaking News

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η ευχή του για τα γενέθλια της «πιο όμορφης Μαρίας του κόσμου» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, Σάββατο, η  Μαρία Μπακοδήμου, με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο να της στέλνει την πιο γλυκιά ευχή, μέσω Instagram.

H παρουσιάστρια του Ροwer of Lονe και ο πρώην σύζυγός της  - που συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks - διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ τα παιδιά τους, Νικήτας και Άρης, αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά τους. 

Σε φωτογραφία της Μπακοδήμου, που δημοσίευσε στο προφίλ του, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έγραψε: 

«Happy birthday στην πιο όμορφη Μαρία του κόσμου! ❤️ love my ex-wife (αγαπώ την πρώην σύζυγό μου) #ετσιειναιηζωη #lovemyfamily».


Τον περασμένο Ιανουάριο ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε γράψει: «Η ζωή δεν είναι ίνσταγκραμ. Κάνεις λάθη, μετανιώνεις, ζητάς συγγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μη φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ζωή δεν είναι ίνσταγκραμ. Κάνεις λάθη μετανιώνεις, ζητάς συγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μη φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους. #ταχειαυταηζωη @okmagazinegr @mariabacodimou @nikitasargyropoulos_ @arisargy @olympiakrasagaki @poulopoulaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις