Breaking News

«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βυθίστηκε ξανά η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός παράγοντας της ομάδας, Θανάσης Γιαννακόπουλος, λίγους μήνες μετά το χαμό των αδελφών του, Κώστα και Παύλου...

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 88 ετών, στο νοσοκομείο "Υγεία", όπου νοσηλευόταν από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου "Υγεία" αναφέρει: «Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή. Ένας άνθρωπος παθιασμέvος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ είχαν ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».



Οι αναρτήσεις στο Instagram του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προέδρου του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την απώλεια του θείου του...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παντου και παντα μαζι 🖤🖤🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις