Breaking News

ELIF: Επεισόδια 295 - 296 - 297, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 18/3/19 - Επεισόδιο 295: Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον άντρα, που σκότωσε τον Οσμάν να φεύγει. Καλεί την αστυνομία ανώνυμα. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Βεϊσέλ συναντάει εκεί την κόρη του και της λέει τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντας της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις.

Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ αν χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει να κανονίζει να συναντηθεί με κάποιον. Ο Ερκούτ είναι χαρούμενος επειδή θα συναντηθεί με τη Ζεϊνέπ και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να την έχει δική του. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα.

Ο Σερντάρ πηγαίνει τη μικρή σπίτι του και έχει κανονίσει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Αφήνει την Τουγτσέ μόνη της στο σπίτι για να κανονίσει τα διαβατήρια. Η Αρζού ρωτάει τη Σεχέρ αν η Τουγτσέ μπήκε στο σχολικό και εκείνη της απαντάει θετικά. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως θέλει να μιλήσει στον Σελίμ αλλά ο Κενάν της λέει πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν μόνο του για λίγο διάστημα. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Άισεγκιούλ.

Η Τουλάι τελειώνει τις δουλειές της και ενώ είναι έτοιμη να συνοδεύσει τη Μελέκ στο σπίτι της Φεριντέ, έρχεται ο Βεϊσέλ. Η Τουλάι τον ρωτάει που πέρασε την προηγούμενη βραδιά και εκείνος δεν της απαντάει. Η Τουλάι χάνει την εμπιστοσύνη της στον Βεϊσέλ κάθε μέρα και περισσότερο. Ο Βεϊσέλ δεν αντέχει άλλο και λέει στην Τουλάι τι έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον Οσμάν. Η Τουλάι απολογείται επειδή αμφέβαλε για εκείνον. Αν και δεν θέλει να αφήσει τον Βεϊσέλ μόνο του, κρατάει την υπόσχεση της στη Μελέκ και την πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να το φέρει τον Βεϊσελ...


Τρίτη 19/3/19 - Επεισόδιο 296: Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι. Η μικρή σπάει ένα βάζο και κόβει το χέρι της. Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει. Η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο φαρμακείο για να δουν το χέρι της. Η Μελέκ και η Τουλάι πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελαχάτ. Η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί. Η Μελέκ την περιμένει και ξαφνικά βλέπει την Ελίφ με τη Νουρτέν και φωνάζει το όνομα της κόρης της. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ. Η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με την Ελίφ. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί.

Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει και πως σίγουρα είναι κάποια τρελή, όμως και η ίδια είναι μπερδεμένη. Νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Μελέκ την αποκαλούσε «κόρη της». Το μόνο όμως που τη νοιάζει είναι τα χρήματα, που θα πάρει από την Αρζού. Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν και την Ελίφ γιατί γύρισαν νωρίς και η Νουρτέν απαντάει επειδή η Ελίφ έκοψε το χέρι της. Η Τουλάι δεν βρίσκει τη Μελέκ και ανησυχεί. Τη βρίσκει στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της. Η Ελίφ θυμάται κάποιες στιγμές σχετικά με τη Μελέκ αλλά δεν έχει επανέλθει ακόμα η μνήμη της.

Η Ελίφ θέλει να μιλήσει στον Μουχσίν για τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν επεμβαίνει και τη σταματά. Στέλνει τον Μουχσίν στον μπακάλη και λέει στην Ελίφ να μην πει λέξη σε κανέναν για τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του. Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της Ζεϊνεπ αλλά την κοπέλα το μόνο, που τη νοιάζει είναι να σώσει τον Σελίμ. Λέει στον Ερκούτ να μην περιμένει τίποτα περισσότερο από εκείνη. Ο Κενάν ακολουθεί τη Ζεϊνέπ και βλέπει τον Ερκούτ να κρατάει τρυφερά το χέρι της. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο, που την υποψιάζεται. Η Τουγτσέ βαριέται μόνη της στο σπίτι του Σερντάρ και χαίρεται όταν εκείνος επιστρέφει.

Ο Σερντάρ της λέει πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις. Αναρωτιέται αν το γνωρίζει η μητέρα της και γιατί δεν πήγαν στο σπίτι της να πάρει τα ρούχα της. Ο Σερντάρ προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει. Ο Βεϊσέλ φοβάται πως θα έχει το τέλος του Όσμαν. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος επειδή οι άντρες του δεν έχουν βρει ακόμα τον Βεϊσέλ,,,

Τετάρτη 20/3/19 - Επεισόδιο 297: Ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας, που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός, που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες. Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή, που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει. Όταν η Αρζού επιστρέφει, η Σεχέρ της λέει πως ο Κενάν την περιμένει και είναι θυμωμένος. Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού για τη σχέση της με τον Ερκούτ και εκείνη το αρνείται αλλά ο Κενάν ξέρει πως η Αρζού, ο Νετζντέτ και ο Ερκούτ είναι συνεργάτες στο έγκλημα. Μαζί με την Αρζού πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ. Εκεί ανακοινώνει πως ο γάμος του με την Αρζού έχει τελειώσει οριστικά και πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει στο κτήμα ποτέ ξανά.

Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ, που τον πυροβόλησε. Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Οι άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και ο Κενάν φεύγει λέγοντας πως θα πληρώσουν για όσα έχουν κάνει. Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε. Δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη και ξέρει πως δεν θα μπορέσει να δει την Τουγτσέ ξανά. Η Γκόντζα εμφανίζεται και ζητάει από την Αρζού να φύγει από τις ζωές τους. Ο Νετζντέτ τις προειδοποιεί να σταματήσουν να τσακώνονται. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν έχει άλλη επιλογή και για να σώσει τον Σελίμ πρέπει να κάνει μια συμφωνία με τον Ερκούτ.

Η Τουγτσέ αρχίζει και ενοχλείται από τις ερωτήσεις του Σερντάρ για τη μητέρα της και την άρνησή του να της επιτρέψει να της τηλεφωνήσει. Καταφέρνει να του το σκάει και ο Σερντάρ την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να βρει το δρόμο για το σπίτι της και αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει βοήθεια αλλά εκεί βλέπει τον Σερντάρ. Η Σεχέρ λέει στην Αλιγιέ πως ο Κενάν πήρε θυμωμένος την Αρζού και έφυγαν. Η Αλιγιέ φοβισμένη τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά δεν τον βρίσκει. Όταν ο Κενάν επιστρέφει εκείνος της λέει τι συνέβη. Καθώς μιλάνε, η Σεχέρ έρχεται και τους λέει πως η Τουγτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό.

Ο Κενάν τηλεφωνεί αμέσως στο σχολείο και μαθαίνει πως η Τουγτσέ δεν πήγε σχολείο. Τρελαμένος από αγωνία, ο Κενάν τηλεφωνεί στην αστυνομία. Η Μελέκ συνεχίζει να λέει πως δεν κατάφερε να πάρει την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου»...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ