Breaking News

«Εμείς τι θα κάνουμε; Της Ελλάδος τους γέρους;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατά καιρούς κυκλοφορούν φήμες σχετικά με διάφορες αγαπημένες σειρές, που προβλήθηκαν στο παρελθόν στην τηλεόραση και φέρονται να επιστρέφουν.

Ανάμεσά τους και μία από τις πλέον αγαπημένες, η σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά", που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την περίοδο 1993 - 1995.  Πρωταγωνιστούσε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία και μάλιστα ήταν και το πρώτο έργο που σκηνοθέτησε. Μαζί του και οι: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.

Η Χρυσούλα Διαβάτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και - μεταξύ άλλων - είπε ότι, αν και είχε προτάσεις, απέχει από την τηλεόραση, καθώς δεν θέλει να συμμετέχει σε κάποια παραγωγή που δεν της αρέσει.

Επίσης, ρωτήθηκε και για τα σενάρια επιστροφής της σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά". «Το έχω ακούσει κι εγώ. Δεν μου έκαναν καμία νύξη. Εμείς τι θα κάνουμε; Της Ελλάδος τους γέρους;» απάντησε με χιούμορ η ηθοποιός και πρόσθεσε «Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει... Θα είχε πλάκα. Μακάρι να το κάνουν...»

«Ριάλιτι δεν παρακολουθώ. Όχι από σνομπισμό, αλλά γιατί δεν έχω χρόνο» επισήμανε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό.