Breaking News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Πρώτος με ρεκόρ ο Π. Καραΐσκος (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο σημερινός 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή, αλλά και ένα σπουδαίο ρεκόρ που σημείωσε ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του ΣΕΓΑΣ, ο αθλητής του Πανελληνίου τερμάτισε σε 1.08.04, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, αφού βελτιώνει το 1.08.30 του Κώστα Γκελαούζου από το 2018.

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ oδήγησε την κούρσα παρέα με τον έμπειρο Θοδωρή Αναγνώστου (Δρομέας Αμαρουσίου), ο οποίος κυνήγησε σε όλη τη διαδρομή τη νίκη, ωστόσο τερμάτισε δεύτερος με 1.08.30, όσο και το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής. Η τριάδα των ανδρών έκλεισε με τον Χαράλαμπο Πιτσώλη (ΓΑΣ Ιλισός), ο οποίος έκανε πολύ καλό αγώνα με 1.08.38. 


Στις γυναίκες την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση πέτυχε η Στεφανία Λεοντιάδου, μία από τις πιο έμπειρες και σταθερές αθλήτριες των τελευταίων ετών στο αγώνισμα. Η αθλήτρια του Δρομέα Αμαρουσίου διένυσε την απόσταση σε 1.20.43.


Με τη συμμετοχή περίπου 3.500 δρομέων, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, διεξήχθη και ο αγώνας 3 χλμ.  Πρώτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Νίκος Σάκης σε 8.53. Στις γυναίκες επικράτησε η Ζωή Ανδρικοπούλου με 10.24.

Φωτογραφίες: eurokinissi