Breaking News

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας ζωντανά στην ΕΡΤ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις, που στη διάρκεια των χρόνων έχει μεγιστοποιήσει την απήχησή της, ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, θα μεταδοθεί και φέτος από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 08:30.  Επίσης, θα προβληθεί και διαδικτυακά από το web της ΕΡΤ...

Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, οι πολυάριθμοι φίλοι του αθλητισμού και του δρομικού κινήματος θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλη τη δράση που θα εκτυλιχτεί στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας έχει εξαιρετικό αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς οι κορυφαίοι δρομείς διεκδικούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, αλλά η κύρια σημασία της διοργάνωσης φανερώνεται από τη μαζική συμμετοχή, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα που αφορά όλους.

Η εκκίνηση τού κυρίως αγώνα είναι προγραμματισμένη στις 09:00 στην Πλατεία Συντάγματος, που αποτελεί σημείο εκκίνησης και τερματισμού τόσο για τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου όσο και για τις υπόλοιπες αποστάσεις. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης, τα 3.000 μ. και τα 5.000 μ., καθώς και τα 1.000 μ. ΑΜΕΑ και Special Olympics.

Από τις 08:30 το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019 έως τη 1 το μεσημέρι, η διοργάνωση θα βρίσκεται στις οθόνες σας.

Στο στούντιο της ΕΡΤ1, οι Νίκος Τσώνης και Αμαλία Κεχαγιόγλου υποδέχονται τον βετεράνο πρωταθλητή Σπύρο Ανδριόπουλο, κάτοχο των πανελληνίων ρεκόρ μαραθωνίου δρόμου και 10.000μ., καθώς και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Στίβου, Γιάννη Κουτσιώρα.

Ακόμη, στο σπουδαίο αυτό αθλητικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1, διάρκειας άνω των 4 ωρών, θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, με καλεσμένους τους επικοντιστές, Νικόλ Κυριακοπούλου και Εμμανουήλ Καραλή.

Η δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα της ΕΡΤ θα προσφέρει την ενημέρωση από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, προκειμένου να μεταφερθεί στους τηλεθεατές η πλήρης εξέλιξη του αγώνα, ενώ η Βίκυ Σπύρου και ο Χρήστος Σαράντος θα βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού για το άμεσο ρεπορτάζ και τις δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Αναλυτικά οι ώρες εκκίνησης:

09:00 - Ημιμαραθώνιος

09:10 - 3.000 μ.

09:35 - 1.000 μ. ΑΜΕΑ και Special Olympics

11:45 - 5.000 μ.