Breaking News

Ο Ανδρέας Γεωργίου τα είπε όλα «Μετά τα μεσάνυχτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ανδρέας Γεωργίου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1, για το τέλος του Τατουάζ στα τέλη Ιουνίου και για τη συμμετοχή στη σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Κύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος ξεκαθάρισε για τον Alpha και τη νέα σειρά που ετοιμάζει: 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα, ότι στην καινούργια σειρά θα παίξουν οι τάδε ηθοποιοί... Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφονται. Η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε με ανθρώπους γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μας, αλλά αυτό που δεν θέλουμε σαν ομάδα είναι να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στο καινούργιο πρότζεκτ που ετοιμάζουμε... Να γυρίσουμε το πιλοτικό επεισόδιο της νέας σειράς τον ερχόμενο μήνα και όταν το ετοιμάσουμε θα το δούνε πρώτα στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι...».

Επίσης, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ο ιός του AIDS χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του, οδηγώντας στο θάνατο τη μητέρα του.

«Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα τότε μέσα στο σπίτι μας. Επειδή στιγματιστήκαμε κοινωνικά από το AIDS, κρατηθήκαμε ενωμένοι με τα αδέλφια μου» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε τα βίντεο.