Breaking News

Ο Ίαν Στρατής στο «Τhe 2Νight Show» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είχε ξεχωρίσει με τη φωνή του και τη σκηνική του παρουσίασα στο X Factor, ενώ εντυπωσιάζει και στο «Your Face Sounds Familiar», όπου μετρά ήδη δύο σερί νίκες.

Ο Ίαν Στρατής φιλοξενήθηκε στο «Τhe 2Νight Show» αργά το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του σχέδια, τον αυθορμητισμό του, αλλά και τον μερικές φορές παρεξηγημένο χαρακτήρα του. 

Ο Ίαν, που αποκάλυψε ότι είναι 26 ετών και πως το πραγματικό του όνομα είναι Κωνσταντίνος, αναφέρθηκε και στο γνωστό περιστατικό το 2016 στο X Factor, όπου κατέβασε το παvτελόvι του, όπως είχε κάνει λίγο πριν και η Νωαίνα... Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εκείνη τη βραδιά είχε γίνει μια βλακεία με μια φίλη μου από το σόου. Παραλίγο να φανεί ο κ@λ@ς της. Ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: "Ρε μ@λ@κ@ τι θα κάνω; Θα τα πάω σκ@τ@ και θα με κράξουν όλοι". Της είπα "Πας καλά; Είναι σόου! Είσαι αυθόρμητη, κάνεις ό,τι θέλεις, ό,τι νιώθεις". Και μου λέει "Καλά, άμα το έκανες εσύ δεν θα έκανες έτσι". Της απάντησα "Νομίζεις ότι κ@λ@νω;" και το έκανα».

Δείτε τη συνέντευξη.