Breaking News

Ο Χάρης Ρώμας στο DOT (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Χάρης Ρώμας κάθισε για πρώτη φορά στον καναπέ του dot. και μίλησε για τη ζωή του, τις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες, αλλά και την απόφασή του να κατέβει στην πολιτική, στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

«Παντρεύτηκα όταν ήμουν μικρός γιατί φαντάστηκα ότι θα είμαστε για πάντα μαζί» είπε - μεταξύ άλλων - ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, που τόνισε ότι στις εκλογές θα κατέβει ως Χαράλαμπος Ρασσιάς, που είναι το πραγματικό του όνομα, ενώ σε παρένθεση θα αναγράφεται το Χάρης Ρώμας.

Αναφερόμενος στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποκάλυψε:

«Παλιά, ειδικά από την πίεση, το bullying της Ελένης Ράντου, αισθανόμουν πάρα πολύ ένοχος για την κοινή επιτυχίας μας. Η Ελένη είναι εξαιρετική και είμαστε φίλοι. Είμαστε άλλοι χαρακτήρες, οπότε η Ελένη είχε τα δικά της απωθημένα, τα οποία μου τα μετέφερε αυτούσια. 

Μου έλεγε "Άμα συνεχίσει να παίζεται η σειρά εμείς θα είμαστε γέροι με το πι και θα μας λένε η γκαρσόνα και η κατακουζίνα. Πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε ρεπερτόριο στο θέατρο αν παραμείνεις ο βυζαντινολόγος με το αποχετευτικό σύστημα;".

Η τρίτη σεζόν του "Κωνσταντίνου και Ελένης" δεν έγινε, γιατί δεν ήθελε η Ελένη και δεν ήθελα κι εγώ επειδή είχα πειστεί ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος για την καριέρα μας. Τώρα, το έχουμε μετανιώσει και οι δυο γιατί θα είχαμε βγάλει ένα κάρο λεφτά επιπλέον και κανείς δεν θα μας έλεγε "Γιατί παιδιά το κάνατε". Αντίθετα, θα ήταν όλοι χαρούμενοι. 

Εγώ κατά κάποιον τρόπο είχα φροντίσει να πληρώνομαι από τις επαναλήψεις, γιατί είμαι και δημιουργός της σειράς. Είχα κάνει μια συμφωνία. Ευτυχώς την είχα κάνει για τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου, δηλαδή για το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και το "Καφέ της Χαράς".»

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.