Breaking News

Όρθια στη Ζένιτσα η Εθνική (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αν και αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο 15ο λεπτό, η Εθνική μας κατάφερε να φύγει το βράδυ της Τρίτης με την πολύτιμη ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Βοσνίας στη Ζένιτσα, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Η Βοσνία προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με τον Βίστσα, ενώ σημείωσε το 2-0 στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ τους Πιάνιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ανέβασε στροφές και μείωσε το σκορ στο 64' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Φορτούνης, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Ένα λεπτό αργότερα η Βοσνία έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Πιάνιτς, με την Ελλάδα να ισοφαρίζει 2-2 στο 85΄ με κεφαλιά του Δημήτρη Κολοβού, που ήταν το πρώτο του γκολ με τα εθνικά χρώματα.

Βοσνία: Σέχιτς, Μπίτσακτσιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Τσίμιροτ (90΄+3΄Κρούνιτς), Βίστσα, Τζέκο (90΄ Γκόγιακ), Ντούλιεβιτς (80΄ Μιλόσεβιτς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (80΄ Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουρμπέλης (67΄ Κολοβός), Κούτρης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (46΄ Μασούρας), Σάμαρης, Φορτούνης, Δώνης.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα στο 2ο βίντεο που ακολουθεί.