Breaking News

«Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, ο Λαζόπουλος πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ - Τώρα επανήλθε ο παλιός Λάκης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Αυτή την περίοδο είναι ο Λάκης Λαζόπουλος που γνωρίζει ο κόσμος, εκεί θα πάει. Ο Λάκης ένα χρονικό διάστημα έχασε τους ανθρώπους του. Γνωρίζετε ότι είναι στενός μου φίλος... Ξέρεις τι έχει συμβεί; Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε στον Μένιο Φουρθιώτη ο Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα "Αποκαλυπτικά Live" του Νέου Epsilon.

Και πρόσθεσε: «Όταν κάναμε μια κουβέντα ιδιωτική, δεν το έχω πει ποτέ, του είπα "Λάκη, εσύ είσαι ένας άνθρωπος που δίνεις χαρά στους ανθρώπους. Δικαίωμά σου να είσαι όπου θες, αλλά ο κόσμος σε περιμένει πιο ανοιχτό". Μου λέει "Όχι Γιάννη, πρέπει να τελειώσουμε με το παλιό". Δηλαδή, το πίστεψε... Αυτό πρέπει να σας το πω. Σ' αυτό το Τσαντίρι (του Open), τώρα που επανήλθε ο παλιός Λαζόπουλος, το λέει... Είναι τυχεροί οι άνθρωποι που είναι φίλοι του. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που τους έχει βοηθήσει στο θέατρο...».

«Τώρα περνάει η γυναίκα του μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της (δίνει μάχη με τον καρκίνο). Ποιος είναι από πάνω της; Γιατί χάθηκε ο Λάκης; Γιατί είναι πάνω από αυτόν τον άνθρωπο που τον έχει ανάγκη. Αυτός είναι ο Λάκης, αυτόν τον Λάκη βλέπω πλέον να επανέρχεται...» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σμαραγδής.

Και συνέχισε: «Στην κηδεία της μητέρας του, όταν φτάσαμε στον τάφο να την αποθέσουμε, ο Λάκης ήταν σαν να άδειασε... Ήταν σαν να έχανε για λίγο, έστω, την ψυχή του».