Breaking News

Shannen Doherty: «Το τηλεφώνημα που με διέλυσε...» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Shannen Doherty δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του Luke Perry, του τηλεοπτικού Dlylan του «Beverly Hills 90210», όπου πρωταγωνίστησαν ως ζευγάρι, με την ίδια να υποδύεται τη Brenda. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη...

Η Shannen Doherty και ο Luke Perry είχαν συναντηθεί ξανά όταν η πρώτη άρχισε να δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο το 2015.

«Ο Luke με υποστήριξε σε όλο μου το ταξίδι με τον καρκίνο από το οποίο βγήκα πιο σοφή» είπε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της η ηθοποιός, η οποία τον περασμένο χρόνο είχε γράψει στο Instagram για την περιπέτεια με την υγεία της: «Φαντάζομαι ότι θα ανησυχώ πάντα σε κάποιο βαθμό, αλλά νομίζω ότι όλοι ανησυχούμε για κάτι».

Την Τρίτη η Shannen έκανε ανάρτηση στο προφίλ της, στην οποία δημοσίευσε 4 κοινές φωτογραφίες με τον Luke Perry, οι τρεις από τη σειρά «Beverly Hills 90210». Στη λεζάντα έγραψε, αναφερόμενη στη στιγμή που έμαθε για το θάνατό του:

«Χθες το πρωί είχα ένα τηλεφώνημα που με διέλυσε. Αγωνίζομαι με αυτή την απώλεια και περνάω δύσκολα με τις σκέψεις που έχω. Αλλά, η καρδιά μου είναι στην οικογένειά του και στους φίλους του που ήταν ευλογημένοι από το φως του στη ζωή τους (και στη δική μου). Μου είναι αδύνατο να το διαχειριστώ αυτή τη στιγμή»...