Breaking News

Survivor: Οι νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας και το ξέσπασμα του Πάτρικ Ογκουνσότο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της 25ης Μαρτίου οι γυναίκες και οι άνδρες της ελληνικής ομάδας αγωνίστηκαν μεταξύ τους, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας με φίλους τους.

Στους άνδρες νίκησε ο Τόνι Σταυράτης, που πήρε μαζί του τον Βασίλη Βασιλικό και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία επέλεξε την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Κατερίνα Δαλάκα.

Μετά την επιλογή των παικτών ο Πάτρικ Ογκουνσότο εξέφρασε την ενόχλησή του για τη στάση του Τόνι Σταυράτη.

Από τις δηλώσεις που ακολούθησαν φάνηκε ότι οι παίκτες είχαν συνεννοηθεί πως οι νικητές θα επέλεγαν εκείνους που ήθελαν να επικοινωνήσουν με φίλους τους. Την επόμενη φορά, όμως, που στο συγκεκριμένο έπαθλο θα υπάρχει επικοινωνία με την οικογένεια, οι νικητές θα επιλέξουν τους παντρεμένους για να μιλήσουν με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Στο αγώνισμα ο Πάτρικ Ογκουνσότο έχασε επίτηδες για να μιλήσει κάποιος άλλος με φίλο του. Ο Τόνι, που είναι, επίσης, παντρεμένος δεν το έκανε και ο Ογκουνσότο εκνευρίστηκε.

Από την πλευρά του ο Τόνι υποστήριξε ότι δεν είχαν συνεννοηθεί να χάσουν οι παντρεμένοι, απλά είχαν πει να μην επιλεγούν από τους νικητές.

Στην επικοινωνία οι παίκτες συγκινήθηκαν, ενώ ο Τόνι είδε τελικά βίντεο με τη γυναίκα του. Νωρίτερα είχε μιλήσει στην κάμερα της παραγωγής, τονίζοντας ότι δεν έγινε καμία συμφωνία πριν το αγώνισμα, ενώ χαρακτήρισε "διπρόσωπο" τον Κυριάκο Πελεκάνο.

Δείτε τα βίντεο.