Breaking News

Τατουάζ: «Με την Κατερίνα Γερονικολού συγκατοικούμε στην Κύπρο» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», η οποία, μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο λόγος για τη Χρύσα Παπά, την τηλεοπτική Τατιάνα Δαμιανού. Πριν εμφανιστεί στη σειρά του Alpha, η προηγούμενή της συνεργασία στην τηλεόραση ήταν στα «Πέντε κλειδιά» (κυπριακής παραγωγής 2016-2017), που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 Κύπρου (είχε ξεκινήσει και στον ΑΝΤ1 Ελλάδας, αλλά διακόπηκε).

«Με την Κατερίνα Γερονικολού συγκατοικούμε τώρα στην Κύπρο, λόγω Τατουάζ» αποκάλυψε η ηθοποιός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Χάρηκα, όταν έμαθα πως θα ολοκληρωθεί (τον Ιούνιο) η σειρά, με την έννοια ότι είναι καλύτερα που τελειώνουμε τώρα. Πάντα πίστευα ότι αυτό είναι καλό να κρατήσει δύο χρόνια, γιατί βγάζουμε πολλά επεισόδια την εβδομάδα. Για τον κόσμο είναι 4 επεισόδια, για εμάς είναι 8 γιατί είναι διπλά. Καλό είναι τα πράγματα να τελειώνουν στο pic τους...».


«Δεν ξέρω πώς έχει προκύψει ότι θα παίξω στην επόμενη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Ο ίδιος μου είχε πει ότι θα το ήθελε, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη καμία τέτοια συζήτηση. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα» ξεκαθάρισε η Χρύσα Παπά.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο τόνισε: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν ήρθε ο Ντάνος στη σειρά. Εμπιστεύομαι πολύ τον Ανδρέα και το ένστικτό του. Έχει κάνει κάποιες δύσκολες σκηνές ο Γιώργος. Έχει κάνει πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια... Είναι αξιοπρεπέστατος».