Breaking News

«The 2Night Show» (20/3): Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 23:45, στο «The 2night Show» του ΑΝΤ1, τον αδερφό του, Σάκη Αρναούτογλου και αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια ενώ μοιράζονται με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες πτυχές της ζωής τους στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάκης Αρναούτογλου συζητά και για τη χαρά που ένιωσε όταν βραβεύτηκε από την Πυροσβεστική Λέσβου για την προσφορά του.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» είναι επίσης και ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση μιλάει για την πολύχρονη διαδρομή του ενώ δεν διστάζει να μοιραστεί και μοναδικές στιγμές από τα παρασκήνια. Ο Γιώργος Παπαδάκης τοποθετείται για πρώτη φορά για τη Μπάγια Αντωνοπούλου και την πραγματική αιτία απομάκρυνσής της από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Στο πλατό του «Τhe 2Night Show» έρχεται και η Άρια Δαμουλάκη, η οποία από τη πρώτη στιγμή που τον συναντάει, του αφιερώνει μαντινάδες. Μιλάει για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και τις διασημότητες που έχει φιλοξενήσει στις εκπομπές της.  Δίνει τη δική της απάντηση στο σχολιασμό που της κάνει ο Νίκος Μουτσινάς.

Τέλος, οι Σάκης Αρναούτογλου και Γιώργος Παπαδάκης περνούν από τις «Μύγες» και μας χαρίζουν σπαρταριστές στιγμές γέλιου.

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας
Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης
Μουσική: Prestige The Band και Croque Madame

To trailer παρουσιάζει και τους καλεσμένους που θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης.