Breaking News

«The 2Night Show» (14/3): Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο παρουσιαστής υποδέχεται στο «Τhe 2Νight Show» του ΑΝΤ1 απόψε, Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 23:45, τον Ίαν Στρατή. Ο τραγουδιστής, που μετρά ήδη δύο σερί νίκες στο «Your Face Sounds Familiar», θυμάται τη συμμετοχή του στο X-Factor και μιλάει για τον αυθορμητισμό, αλλά και τον μερικές φορές παρεξηγημένο χαρακτήρα του. Επιπλέον, αποκαλύπτει στον Γρηγόρη τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ απαντά εάν θα φύγει στο εξωτερικό.

H instagrammer Filio_lou, η Φιλιώ Τσίνογλου συζητά και εξηγεί πώς μία κοπέλα της διπλανής πόρτας μπορεί να καταφέρει να γίνει «influencer» στα social media. Η Φιλιώ περιγράφει, επίσης, πώς η ίδια κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, να συγκεντρώσει πολλούς followers και τελικά να βιοπορίζεται από το Instagram. Τέλος, μιλά για το γάμο της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Κώστα Οικονόμου και τη μονάκριβη κόρη τους.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Light, ο αγαπημένος ράπερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλάει στον Γρηγόρη για την καριέρα του στη ραπ μουσική και αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν αναγκαζόταν να κοιμάται στο πάτωμα και εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν να αλλάξει τρόπο ζωής. Τέλος, δηλώνει πως εκτιμούσε ως καλλιτέχνη τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ήταν αυτοδημιούργητος όπως ο ίδιος.

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας
Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης
Μουσική: Prestige The Band και Croque Madame