Breaking News

Το Καφέ της Χαράς: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Περίανδρου Πώποτα - «Η Ρένια Λουιζίδου θα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλα δείχνουν ότι θα ξαναδούμε το "Καφέ της Χαράς" στη μικρή οθόνη, όπως επιβεβαίωσε και σήμερα η γνωστή ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στη "Φωλιά των Κου Κου", όπου αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από τον Χάρη Ρώμα, προκειμένου να υποδυθεί τη νέα γυναίκα στη ζωή του δημάρχου του Κολοκοτρωνιτσίου, Περίανδρου Πώποτα. 

Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα, η οποία έκανε αποκαλύψεις και για το αν θα ξαναδούμε στη σειρά τη Ρένια Λουϊζίδου. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το "Καφέ της Χαράς" θα είναι 15 χρόνια μετά... Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά...

Ο Χάρης Ρώμας θα κάνει ξανά το "Καφέ της Χαράς" για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο. Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. 

Από ό,τι ξέρω από τον Χάρη, η Ρένια Λουιζίδου θα είναι σε κάποια επεισόδια, γιατί έχει ένα θέμα με το άλλο σίριαλ (Το σόι σου) που πρωταγωνιστεί και είναι πολύ δύσκολο να το αφήσει. Αλλά δεν θέλω να το πάρετε αυτό ως δεδομένο, γιατί είναι πληροφορίες που ξέρω από τον Χάρη. Χάρη συγγνώμη αν είπα κάτι που δεν έπρεπε!».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα από το 4ο λεπτό και μετά...