Breaking News

Το παρασκήνιο της κόντρας Μάνου Ιωάννου - Ανδρέα Γεωργίου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε σήμερα απαντήσεις στα ερωτηματικά που προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση του Μάνου Ιωάννου, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου. Συγκεκριμένα ο συνεργάτης της "Φωλιάς των Κου Κου" αποκάλυψε:

«Ο Μάνος Ιωάννου ήταν να παίξει σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, το Τατουάζ. Μάλιστα έκανε και πιλότο και τον προόριζαν για το ρόλο που έχει τώρα στη σειρά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Στη συνέντευξη, που μου έδωσε ο Μάνος Ιωάννου, μου είπε ότι ένας από τους λόγους, που δεν συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Έλα στη θέση μου", ήταν γιατί όντως είχε κάνει έναν πιλότο για μία άλλη σειρά. Ο πιλότος για το Τατουάζ είχε γίνει στο Λονδίνο».

Στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε ότι προφανώς ο Μάνος Ιωάννου θεωρούσε σίγουρη τη συμμετοχή του στο Τατουάζ, ώστε να μην συμμετέχει στο "Έλα στη θέση μου".

Κατόπιν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι ο Ιωάννου δεν έκανε μόνο πιλότο, αλλά κανονικό γύρισμα. Μάλιστα, τόνισε ότι στον πιλότο, που είχε παραδοθεί τότε στον Alpha, πρωταγωνιστούσε ο Ιωάννου...