Breaking News

ELIF: Επεισόδια 326 - 327, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 2/5/19 - Επεισόδιο 326: Ο Σελίμ ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του για όσα είπε στη Ζεϊνέπ και της λέει πως αν δεν ζητήσει συγνώμη δεν θα τον ξαναδεί. Ο Κενάν ακούει τον καυγά τους και μαθαίνει για το περιστατικό. Ο Κενάν παίρνει και εκείνος το μέρος της Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ διαφωνεί και με τους δύο γιους της και λυπάται με τα όσα της καταλογίζουν. Η Τουγτσέ ακούει τον καυγά και ρωτάει τον Κενάν τι συμβαίνει. Ο Κενάν την καθησυχάζει και της εξηγεί πως κάποιες φορές οι γονείς και τα παιδιά έχουν διαφορές, που προσπαθούν να τις λύσουν. Όταν η Τουγτσέ του λέει πως της λείπουν ακόμα και οι στιγμές, που η μητέρα της φώναζε, ο Κενάν νιώθει συντετριμμένος και προσπαθεί να παρηγορήσει τη μικρή.

Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να ξεχάσει τα λόγια της Αλιγιέ και νιώθει πως όλοι την πληγώνουν. Ο Μουράτ και η Φεριντέ προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι. Ο Σελίμ πηγαίνει στη Ζεϊνέπ και της λέει πως θέλει να τελειώσει αυτός ο χωρισμός. Η Ζεϊνέπ βγάζει τη βέρα της και του την επιστρέφει. Ο Σελίμ της λέει πως δεν κάνει τη διαφορά το δαχτυλίδι αλλά οι καρδιές τους, που θα είναι ενωμένες για πάντα, αλλά λυπάται γιατί εκείνη τα παρατάει τόσο γρήγορα. Βάζει τη βέρα πάλι στο δάχτυλο της και φεύγει. Ο Σελίμ πηγαίνει να αγοράσει ρούχα και κούνια για το μωρό, που έρχεται. Η Μελέκ εξακολουθεί να περιμένει την Ελίφ, η Τουλάι προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή της σε κάτι άλλο αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο.

Η Ελίφ προσπαθεί να πλύνει τα άπλυτα, που της έδωσε η Νουρτέν αλλά δεν μπορεί. Φοβάται πως η Νουρτέν θα θυμώσει. Η μικρή χύνει κατά λάθος το χλώριο και η έντονη μυρωδιά της κόβει την ανάσα. Βγαίνει από το σπίτι και όταν επιστρέφει η Νουρτέν για να δει τι έχει κάνει, γλιστράει, πέφτει κάτω και χάνει τις αισθήσεις της. Η Ελίφ προσπαθεί να τη συνεφέρει αλλά δεν τα καταφέρνει. Αμέσως ανοίγει όλα τα παράθυρα και η Νουρτέν συνέρχεται κάπως και βγαίνουν έξω από το σπίτι. Η Νουρτέν κατηγορεί την Ελίφ πως προσπάθησε να τη σκοτώσει και για τιμωρία τη βάζει να καθαρίσει το μπάνιο. Η Νουρτέν τηλεφωνεί στη Σεχέρ και της λέει τι συνέβη.

Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως η Ελίφ είναι ζωντανή και του λέει όλη την ιστορία. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Νετζντέτ της λέει πως θα ενημερώσει τον λογιστή του και της ζητάει να δώσει στη Νουρτέν τα χρήματα, που ζητάει, να πάρει την Ελίφ και να τον κρατάει ενήμερο. Όταν επιστρέφει σπίτι της, η Γκόντα ενημερώνει το προσωπικό πως περιμένει τον λογιστή και ο Ερκούτ με την Αρζού ξαφνιάζονται...

Παρασκευή 3/5/19 - Επεισόδιο 327: Η Ζεϊνέπ δεν θέλει η κόρη της να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον χωρίς αγάπη. Λέει στην Τουλάι και τη Μελέκ πως θέλει να τη μεγαλώσει μόνη της. Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και αρχίζει να συναρμολογεί την κούνια του μωρού, που αγόρασε, για να κάνει έκπληξη στη Ζεϊνέπ. Ο Κενάν τον βοηθάει και όταν τελειώνουν ο Σελίμ φέρνει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα παρά τις διαμαρτυρίες της. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη νευρικότητα. Η Αλιγιέ μαθαίνει από τη Σεχέρ πως ο Σελίμ έφτιαξε το παιδικό κρεβάτι. Έξαλλη πηγαίνει να το δει και ο Κενάν, συνειδητοποιώντας τις προθέσεις της, την προειδοποιεί να μην κάνει κάτι, που θα αναστατώσει τον Σελίμ.

Η Αλιγιέ λυπάται για τον Σελίμ και είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει από τη Ζεϊνέπ. Όταν φτάνει στην έπαυλη ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ, η Αλιγιέ τους σταματάει στην πόρτα και τους λέει πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι. Η Ζεϊνέπ φεύγει και ο Σελίμ την ακολουθεί. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα, που χρειάζεται από τον λογιστή. Τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της ζητάει να της παραδώσει την Ελίφ αν θέλει να πάρει τα χρήματα. Αν δεν το κάνει, ο Κενάν θα μάθει την αλήθεια και θα καταλήξει στη φυλακή. Η Νουρτέν δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί την προσφορά της Γκόντζα. Όταν συναντιούνται, η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως τα χρήματα δεν είναι στην τσάντα της.

Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι μαζί με την Ελίφ και ξεσπάει πάνω της το θυμό της. Εκείνη την ώρα έρχεται η αστυνομία και της λέει πως έχει γίνει μια αναφορά σχετικά με τη φιλοξενία ενός παιδιού στο σπίτι της παρά τη θέλησή του. Γνωρίζοντας πως η Γκόντζα δεν θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά χωρίς τη συναίνεση του Νετζντέτ, η Αρζού και ο Ερκούτ δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Νετζντέτ εξακολουθεί να εμπιστεύεται την Γκόντζα παρά τα όσα του έχουν πει και οι δύο. Μετά από πολλές μέρες, ο Βεϊσέλ εμφανίζεται στο εστιατόριο μεταμφιεσμένος. Όταν ο Μουράτ του λέει πως οι άντρες του Νετζντέτ πέρασαν από εκεί, ο Βεϊσέλ του λέει πως με κάποιο τρόπο θα λύσει αυτό το πρόβλημα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ