Breaking News

Σε ΕΡΤ και OPEN η φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ΠΑΟΚ το περίμενε αρκετές αγωνιστικές και σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου, φαίνεται ότι θα γίνει γεγονός. Ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίζεται στις 19:00 με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και με νίκη ή ισοπαλία κατακτά μαθηματικά το πρωτάθλημα.

• Η «Αθλητική Κυριακή» θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ Sports HD στις 21:45. 

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και ο Περικλής Μακρής θα μεταφέρουν την ανασκόπηση του συνόλου των αγώνων του Σαββατοκύριακου, με στιγμιότυπα και ρεπορτάζ της 29ης αγωνιστικής.

Αν ο ΠΑΟΚ πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 34 χρόνια, η εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης θα αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

• Στον ΠΑΟΚ θα είναι αφιερωμένο και το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής «Total Football» του OPEN

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 23:00, ωστόσο αν - όπως αναμένεται - ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, το Open από τις 21:00 θα καλύψει τους πανηγυρισμούς των παικτών και των οπαδών του, από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας και την απονομή του τροπαίου μέχρι τη στιγμή που το πούλμαν της ομάδας θα φτάσει στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης ώστε η πόλη να αποθεώσει τους νέους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα υποδεχθεί στο στούντιο μία ηγετική μορφή της οικογένειας του ΠΑΟΚ, τον Μπάνε Πρέλεβιτς και μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο θα σχολιάσουν την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και το σημαντικό επίτευγμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Παράλληλα, όπως κάθε Κυριακή, ο Πάνος Βόγλης και η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open θα παρουσιάσουν highlights και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της Super League.