Breaking News

«It’s Show Time»: Πασχαλινό γλέντι απόψε στο Open - Οι καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«It’s Show Time» με τις καλύτερες ευχές για χρόνια πολλά και καλές γιορτές: Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου, στις 21.00, στο OPEN:

Ένα ξέφρενο παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι με μια μεγάλη μουσική και χορευτική παρέα, αλλά και χρώμα Ελλάδας, μια βραδιά αφιερωμένη στην οικογένεια, όπως αρμόζει αυτή την ημέρα του Πάσχα, δημιουργούν το πιο όμορφο περιβάλλον αυτό το ξεχωριστό βράδυ Λαμπρής στο «It’s Show Time» με τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο μοναδικός Αντύπας εισβάλλει στο πλατό του It’s Show Time και…παρασύρει τους πάντες σε έναν ατέλειωτο χορό με τα σουξέ του που υμνούν τον έpωτα.

Τραγουδάει τεράστιες επιτυχίες ανεβάζοντας το κοινό στην πίστα και εξομολογείται στον Νίκο Κοκλώνη τα πάντα σχετικά με τη ζωή και την καριέρα του. Δηλώνει υπερήφανος για την οικογένεια του, αποκαλύπτει ότι είναι στα «σκαριά» μια συνεργασία του με τον Λευτέρη Πανταζή και πως σήμερα απολαμβάνει κι εκείνος πολύ περισσότερο τα τραγούδια του μέσα από την αγάπη που τους έχει δείξει ο κόσμος.

Ακόμα θυμάται συγκινημένος το ωραιότερο Πάσχα που πέρασε όταν ήταν ακόμα στη ζωή η μητέρα του. Στη σκηνή του Ιt’s show time έρχεται και ο γιος του, Πρόδρομος, που εκτός από δικές του επιτυχίες ερμηνεύει κι ένα ντουέτο μαζί με τον πατέρα του. 

Το πρόγραμμα δε σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται με την αγαπημένη Κατερίνα Στανίση. Μια γυναίκα, μια τραγουδίστρια με ιδιαίτερη λαϊκή φωνή και μια ζωή γεμάτη έpωτες και πάθη. 

Η Κατερίνα Στανίση μας απογειώνει με τις τεράστιες επιτυχίες της και μας αφιερώνει το νέο της τραγούδι. Εξομολογείται στον Νίκο Κοκλώνη όσα βίωσε μέσα από τους μεγάλους έpωτες της ζωής της, τις ζήλειες, τις απιστίες, και αποκαλύπτει πως όχι μόνο έχει κάνει «Θεό» έναν άντρα αλλά και πως έχει πέσει στα…πατώματα για σχέσεις της. Μιλά μάλιστα στον Νίκο Κοκλώνη για την μεγαλύτερη αμαρτία της. 

Στην πέρα για πέρα ξεσηκωτική παρέα του It’s Show Time το μελωδικό παρών δίνει και ο καλλιτέχνης «φαινόμενο» Μάκης Δημάκης που φυσικά ερμηνεύει τη μεγάλη του επιτυχία, «Κανείς δεν είναι Κανενός». 

Ο Μάκης Δημάκης βάζει και αυτός το δικό του στίγμα στο παραδοσιακό μας γλέντι με την υπέροχη φωνή του και μιλάει στον Νίκο Κοκλώνη για την αγαπησιάρικη σχέση του με τους θαυμαστές του στην πίστα και στο καμαρίνι. Θυμάται περιστατικά που του έχουν συμβεί στην πίστα, δηλώνει κυρίως μουσικός και αποκαλύπτει πως όταν γυρνάει στο σπίτι του δεν είναι μόνος. Παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη παίζουν αυγοδρομίες. Ποιος είναι ο νικητής; 

«It’s Show time» και η λαμπερή Λίτσα Γιαγκούση ανεβαίνει στο stage και κάνει πολλές καρδιές να…κλαίνε. « Χαλάλι» της όμως! Πιάνει το μικρόφωνο, ερμηνεύει τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε και ομολογεί στον Νίκο Κοκλώνη ότι δεν υπήρξε ποτέ ντίβα. Επίσης μιλάει για τις παθιασμένες σχέσεις της ζωής της.