Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 52 (2-4-2019) - Επέστρεψαν στο σπίτι δύο ακόμη παίκτες

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε το Θάνο Σπανό, ο Πάνος Ιωαννίδης τον Ντέιβιντ Τζίμερσον και ο Σωτήρης Κοντιζάς το Χαράλαμπο Κοτσώνη. Οι 3 παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef...

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Γιώργος Ορφανός, η Γιάννα Ρέντεση, η Εύα Αμπάν, ο Τάσος Κυρικλάκης, η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η Κωνσταντίνα Δημητρίου και η Άλκηστις Αλεξάκη - που δεν τα κατάφεραν τη Δευτέρα - επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα φορά. Το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ολοκληρωτικά γι’ αυτούς.

Μια ακόμα ανατροπή, όμως, τους περίμενε από τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αφού είχαν να διαλέξουν και έναν βοηθό για τη μαγειρική αναμέτρηση, από εκείνους που δεν αποχώρησαν ποτέ από τον διαγωνισμό.

Οι επιλογές προκάλεσαν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και φανέρωσαν το πραγματικό πρόσωπο και σκοπό εκείνων, που επιθυμούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Μία ποδιά ήταν διαθέσιμη ακόμα από τους κριτές! Μεγάλη αγωνία, δυνατές φωτιές, ιδρώτας και ένταση για ακόμα μια φορά στην κουζίνα του MasterChef.

Ο αγώνας στην κουζίνα χάρισε τελικά την ποδιά, που είχε απομείνει, στον Τάσο Κυρικλάκη.

Η ανατροπή ήρθε στη συνέχεια, καθώς - πριν αποχωρήσουν όλοι πλέον για το σπίτι του MasterChef - ο ολοκληρωμένος εξώστης κλήθηκε να σκεφτεί αστραπιαία και να πάρει μια αρκετά δύσκολη και σημαντική απόφαση. Συγκεκριμένα οι παίκτες ψήφισαν ποιον επιθυμούν από τους αποκλεισμένους να επιστρέψει στο σπίτι. Η παίκτρια που πήρε τις περισσότερες ψήφους ήταν η Εύα Αμπάν.

Οπότε επέστρεψαν ο Τάσος Κυρικλάκης, που ήταν ο νικητής στη μάχη της κουζίνας και η Εύα Αμπάν, που επιλέχθηκε από τους παίκτες και ήταν η πρώτη που είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι το Φεβρουάριο...