Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 59 (10-4-2019) - Η ανατρεπτική ομαδική δοκιμασία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H αποχώρηση του Ντέιβιντ στο προηγούμενο επεισόδιο ξάφνιασε κάποιους, αλλά ανακούφισε και μερικούς, που βρίσκονται ήδη καιρό μέσα στον διαγωνισμό και καλούνται να ξαναπεράσουν τις δύσκολες δοκιμασίες για να βρεθούν πάλι πιο κοντά στο όνειρο της τελικής δεκάδας. Όλα αυτά, όμως, θα πρέπει να τα βάλουν στην άκρη και να δουλέψουν με τις ομάδες τους.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η μέρα της ομαδικής δοκιμασίας άρχισε επεισοδιακά για τους δύο αρχηγούς των ομάδων, αφού χρειάστηκε να «παραδώσουν» ότι πιο... οικείο και βολικό είχαν σχεδιάσει.

Ο Μανώλης Σαρρής (που είχε νικήσει στο Τεστ Δημιουργικότητας), ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, επέλεξε για αρχηγό της μπλε τον Σταμάτη Κωβαίο. Ωστόσο στη συνέχεια όλα ανατράπηκαν καθώς ο κάθε αρχηγός έπρεπε να επιλέξει τους παίκτες για την αντίπαλη ομάδα!

Οι δύο αρχηγοί επέλεξαν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και ακολούθησε νέα ανατροπή... o Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως οι δύο αρχηγοί θα πρέπει να αλλάξουν ομάδες! Αυτό έγινε και ο Μανώλης πήγε στην μπλε και ο Σταμάτης στην κόκκινη ομάδα!

Το ιστορικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Hilton Αθηνών φιλοξένησε την κουζίνα του MasterChef, σε μια αναμέτρηση όλο εκπλήξεις.

Αρχηγοί και υπαρχηγοί κλήθηκαν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου. Οι δύο ομάδες δεν έφτανε, όμως, να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα. Κρίθηκαν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους, αλλά και τον τρόπο εργασίας τους.

Πάντως, στο τέλος της δοκιμασίας, ο Μανώλης ήταν εκνευρισμένος με τα αποτελέσματα της ομάδας του, ενώ ο Χρήστος δήλωσε ενοχλημένος από τη συμπεριφορά παικτών της αντίπαλης ομάδας...