Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 66 (18-4-2019) - Δοκιμασία ασυλίας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας η Πέμπτη και τα θέματα, που συζητήθηκαν, αφορούσαν την ομαδικότητα, την επιλογή του μενού, αλλά και την ικανότητα των μελών κάθε ομάδας.

Η μπλε ομάδα κέρδισε την κόκκινη με διαφορά μόλις έναν πόντο. Μετά τη νίκη της η μπλε ομάδα απόλαυσε ένα έπαθλο, που είχε σχέση με την εμπειρία στη Γαλλία. Μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη βρέθηκαν στο εστιατόριο «Σπονδή», που ακροβατεί ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο στην κλασσική και τη μοντέρνα Γαλλική κουζίνα.

MasterChef 3: Απίστευτη στιγμή με Σπυριδούλα - Εύα (videos)

Στην κουζίνα του MasterChef τα μέλη της ηττημένης κόκκινης ομάδας αγωνίστηκαν για την πολυπόθητη ασυλία.  Με αντίπαλο τον χρόνο, η επιμονή στην λεπτομέρεια και η επιμονή για τη νίκη έκρινε το αποτέλεσμα.

Την ασυλία για τη δοκιμασία αποχώρησης της Παρασκευής κατάφερε να πάρει ο Μανώλης, που ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Ο Μανώλης θα μπορέσει να ψηφίσει τους συμπαίκτες του, αλλά δεν θα μπορεί να ψηφιστεί.

Νωρίτερα η Εύα είχε δηλώσει στην κάμερα ότι θέλει να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της, δείχνοντας διάθεση να... "θυσιαστεί" όπως ο Σταμάτης Κωβαίος...