Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 68 (22-4-2019) - Mystery Box και τεστ Δημιουργικότητας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τους 9 διαγωνιζομένους του MasterChef. Για άλλη μια φορά  η  κουζίνα ήταν γεμάτη κουτιά με διαφορετικά ως τώρα υλικά και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν ένα vegan πιάτο. Όσοι γνώριζαν από vegan διατροφικούς συνδυασμούς βρήκαν έναν «παράδεισο» σηκώνοντας το Mystery Box.

Ο δημιουργός του πιο γευστικού και θρεπτικού vegan πιάτου, που ήταν  ο Θάνος Σπανός, κέρδισε τα ηνία για το Τεστ Δημιουργικότητας, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν με γνήσια μαγειρική πρωτοτυπία, εμπνευσμένοι, όμως, από δύο πιάτα του καλεσμένου, για πρώτη φορά σε αυτή τη δοκιμασία, σεφ Χρήστου Τζιέρα.

Τα πιάτα με τη μεγαλύτερη φαντασία και τεχνική αρτιότητα πέρασαν μπροστά, ένα όμως ξεχώρισε, που ήταν της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, η οποία θα είναι η αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Τα τρία χειρότερα πιάτα ήταν του Παντελή Βούρου, του Ζαχίρ Γιαβαρί και του Θάνου Σπανού, οι οποίοι στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης θα δώσουν μάχη στην κουζίνα για την παραμονή τους στο MasterChef...