Breaking News

MasterChef 3 - Χαράλαμπος: Τι αποκάλυψε για την αποχώρηση του Σταμάτη; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, που αποχώρησε οριστικά από το MasterChef, δεν εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη "Φωλιά των Κου Κου", γιατί ο Ζαχίρ τον είχε επιλέξει να τον εκπροσωπήσει στη δοκιμασία που έγινε στη Γαλλία..

Ο παίκτης από την Κύπρο, που η ατάκα του «εν κουλί» έχει γίνει viral, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής του Star, όπου αποκάλυψε για την αποχώρηση του Σταμάτη:

«Ό,τι έγινε με τον Σταμάτη κι αποφάσισε τη συγκεκριμένη στιγμή να αποχωρήσει, με τον τρόπο που αποχώρησε, ήταν γιατί έμαθε τι γινόταν έξω. Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να μεταφέρω την εικόνα του κόσμου στους άλλους στο σπίτι, γιατί ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα έξω.

Δηλαδή, αν εγώ πήγαινα στο σπίτι κι έλεγα στον καθένα χωριστά πώς τον βλέπει ο κόσμος, λόγω της πίεσης από τον εγκλεισμό θα τους έκανα κακό. Δεν σκέφτηκε το ίδιο ο Ντέιβιντ, που μπήκε στο σπίτι και είπε κάποια πράγματα ξεκάθαρα στον Σταμάτη, λίγο υπερβολικά... Μερικά πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα εξήγησε.

Ο Σταμάτης, σαν ένας χαρακτήρας ιδιαίτερος και με τον εγκλεισμό και με όλα, το πήρε στραβά κι έγινε ό,τι έγινε. Εγώ προσπάθησα να δώσω μια γενική εικόνα - και τα καλά και τα αρνητικά - για το τι γίνεται έξω. Ο πρώτος που επηρεάστηκε από τα νέα ήταν ξεκάθαρα ο Σταμάτης...».

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.