Breaking News

Πρώην παίκτης του MasterChef για Σπυριδούλα: «Η παραγωγή της έκανε πλύση εγκεφάλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή του μπροστά στην κάμερα ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε για όλα, ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Ο ίδιος είχε δεχτεί κριτική, όταν πήρε μέρος στον περσινό διαγωνισμό μαγειρικής του Star. Ο λόγος για τον Τζώρτζη Παπανικολάου, που είπε - μεταξύ άλλων - στο Πρωινό:

«Όταν βγήκα από το MasterChef είχα 1.800 μηνύματα, εκ των οποίων στα 1.600 με βρiζανε από πάνω μέχρι κάτω. Φοβόμουν να βγω έξω μη με γιουχάρουν. Μου έλεγαν: "Να πεθάνεις", "Μη σε δω στο δρόμο", "Μη σε πετύχω". 

Οι δημοσιογράφοι στο παιχνίδι και η παραγωγή μου έλεγαν ότι είμαι ο μόνος αληθινός, πως τα λέω πάρα πολύ καλά και ότι ο κόσμος με εκτιμάει. Νόμιζα θα βγω έξω και θα είμαι ο πρώτος. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξή μου είχα πει δέκα καλά και τρία κακά. Και είχαν κοπεί τα καλά και ήταν μόνο τα κακά και δεν ξέρω πώς μαγικά είχε δεθεί όλο αυτό.

Εννοείται ότι η παραγωγή βοηθάει παίκτες. Όπως και τώρα δεν γίνεται αυτό; Η Σπυριδούλα δεν ευνοείται; Κάθε ατάκα της Σπυριδούλας παίζει γιατί ο κόσμος τη μισεί. Αν μπορούσα να την πάρω τηλέφωνο θα της έλεγα "Σταμάτα να μιλάς". Στο επίπεδό της δεν έχω φτάσει. Εγώ ήμουν πιο καλούλης πιστεύω. Είναι τιμή της Σπυριδούλας να με συγκρίνουν.

Θα ήθελα πολύ να κερδίσει ο Παντελής. Είναι ο πιο αληθινός χαρακτήρας. Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Άλκηστη, τον Ζαχίρ και τον Σταμάτη.

Έχουν κάνει από την παραγωγή 100% πλύση εγκεφάλου στη Σπυριδούλα για να μιλάει όπως μιλάει, γιατί δεν νομίζω να μιλάει έτσι...».