Breaking News

Δείτε απόψε στο «It’s Show Time» με τον Νίκο Κοκλώνη... (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου, στις 21.00, στο It’s Show Time του Open, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μας συστήνει τον εγγονό του, η Βάσια Τριφύλλη μας δίνει Ραντεβού στα Τυφλά, ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει μια φιλία που χάλασε και ο Βασίλης Καρράς θυμάται...

Πλέον τα βράδια της Κυριακής γίνονται... πάρτι. Ένα πάρτι που τα έχει όλα: κέφι, χορό, εκπλήξεις, απρόοπτα, παιχνίδια, εξομολογήσεις που γίνονται θέμα συζήτησης, αλλά και ανθρώπινες στιγμές συγκίνησης.

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα «It’s Show time» και η βραδιά μας ταξιδεύει μέσα από μουσικές διαδρομές στο σήμερα και το χθες, με αγαπημένους καλλιτέχνες που έρχονται στο πάρτι του Νίκου με σκοπό να ξεσηκώσουν κοινό και τηλεθεατές. 

Την Κυριακή, στη σκηνή του It’s Show Time έρχεται ο μοναδικός Μάκης Χριστοδουλόπουλος και όχι μόνο ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του που έχουν αφήσει εποχή, αλλά για χατίρι του Νίκου Κοκλώνη «ζωντανεύει» με το κλαρίνο του έναν αμανέ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. 

Ο μεγάλος ερμηνευτής με τη ροκ ζωή, σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη διηγείται στον Νίκο Κοκλώνη περιστατικά από τη ζωή του, μιλώντας για ό,τι πιο πολύτιμο έχει, την οικογένεια του. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης του ζητά να σχολιάσει πρόσφατη δήλωση της Πάολας, η οποία υποστήριξε ότι είχε πει πως είναι τσιγγάνα χωρίς να είναι στην πραγματικότητα γιατί ήθελε να σταθεί στο πλευρό αυτών που χλευάζονται, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δηλώνει υπερήφανος για την καταγωγή του, λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αρνείται την μάνα του. 

Στη συνέχεια, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό τον εγγονό του, Μάκη Χριστοδουλόπουλο Junior, και μαζί ερμηνεύουν στη σκηνή μια επιτυχία του Τόλη Βοσκόπουλου. 

Καλεσμένη του Νίκου το βράδυ της Κυριακής και η χειμαρρώδης Βάσια Τριφύλλη. Η δημοφιλής ηθοποιός αναβιώνει στη σκηνή του σόου το «Ραντεβού στα Τυφλά», σαν να μην πέρασε μια μέρα. Πιο αποκαλυπτική από ποτέ εξομολογείται στον Νίκο ότι της λείπει η τηλεόραση, μιλά για τις «καψούρες» της ζωής της και περιγράφει πως έπιασε επ’ αυτοφώρω σύντροφό της με πασίγνωστη τραγουδίστρια. 

Στη σκηνή του «It’s show time» o ανανεωμένος Τριαντάφυλλος τραγουδά μεγάλες επιτυχίες του και μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη παίζουν ένα... βρώμικο παιχνίδι! Ποιος θα είναι ο νικητής; Ο  τραγουδιστής εκμυστηρεύεται στον Νίκο Κοκλώνη ότι παρά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο παρελθόν σήμερα δεν μιλά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και δηλώνει πως στη διαδρομή του έχει πληρώσει το γεγονός πως μιλάει ανοιχτά. 

Η 19η Μαΐου είναι μια ημέρα μνήμης. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Tιμώντας την ημέρα της επετείου, ο Νίκος Κοκλώνης συναντά τον ποντιακής καταγωγής Βασίλη Καρρά, ο οποίος μοιράζεται μαζί του αναμνήσεις και συναισθήματα.