Breaking News

Έφυγε από τη ζωή η Τζούλια Μπάρκα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή η Τζούλια Μπάρκα μετά από μάχη με τον καρκίνο. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συγκλονίσει όταν μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου...

Η Καίτη Φίνου αποχαιρέτησε τη φίλη της με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία αναφέρει:

«Δεν σε 'χω ούτε σε μια φωτογραφία μόνη σου και δεν θέλω να ανεβάσω από τις φωτογραφίες σου που "πουλούσαν".

Πήγες εκεί πάνω και συ να βρεις το Λιζάκι,την Πόπη, τον Σταθάκη μας....Καλή αντάμωση..... Καλό ταξίδι αγαπημένη Γιούλη Μπάρκα......😢😢😢»



Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα γεννήθηκε το 1965. Ξεκινησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές, σε πολλές βιντεοταινίες, ενώ έπαιξε και στις κινηματογραφικές ταινίες:

Εθνική παπάδων, 1984
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, 1986
Ξενοδοχείο Καστρί, 1988
Ο Δυναστείας, 1985
Ράκος...Νο14: Και ο πρώτος μπουνάκιας, 1986
Ρόδα τσάντα και κοπάνα Νο3, 1984
Τα τούβλα, 1985
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος, 1985

Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο, αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σeξ.

Κατά τη διάρκεια του σόου της σε νυχτερινό μαγαζί το 2002 αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Μετά το εγκεφαλικό και τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της η Τζούλια Μπάρκα συνέχισε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της.